Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co O Tym Myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Stereotyp. ;) Jeśli to samo będzie sprzedawane np. w Komputroniku to nie będzie shit? Z tego co widzę, to oprócz transportu nie ma problemu z tymi kompami.. Chodzi mi tylko czy podzespoły mają w miarę dobre parametry, bo po prostu nie bardzo się na tym znam. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Nie wiesz o tym że komputery z allegro nie zgadzają się z opisem? Zamówisz tego kompa a przywiozą Ci innego złoma o to mi chodzi. A np w komputroniku masz pewność że kupisz taki jaki chcesz i nie masz wkręcania z jakimiś super hiper niskimi cenami. Bo na allegro naprawdę płacisz za kompa który jest faktycznie wart te np 1.500zl

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Nie wiem jak jest z kompami na allegro, bo jeszcze żadnego tam nie kupiłem. Faktycznie, czytałem, że nie warto tam kupować, jednak pozytywnych opinii jest więcej.. Dlatego się waham.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

ja osobiscie poelcam na allegro ale od firm bo naprawde sa tanie dobre solidne komputery!

a ten widac jest od dobrego sprzedawcy, polecam

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Japierdole, szkoda mi ludzi, co mówią, że komputery od niektórych firm z allegro są dobre. Otóż NIE! Wszystkie no-name podzespoły, to tylko tykająca bomba. Nie opłaca siwe kupować na allegro, chyba że będziesz kupował wszystkie części oddzielne. Jeżeli miałbym kupować w komputroniku, to też bym nie kupił, najwyżej sam złożył. Komputery z hipermarketów i wielkich sieci sklepów komputerowych (gotowce) to shit!

Innym razem.

Opublikowano

Facepalm <_< ta komputronik i shit... Sam kupowalem na czesci kompa i osobiscie widzialem jak skladali go przy mnie...pokazali kazda czesc i kazde opakowanie z czesci zakupionych ;) oddzielnie. Nie kupilem gotowego zlozonego zestawu tylko wybralem swoj zestaw z swoimi czesciami oni sciagneli je do siebie i bylem przy skladaniu . Sam bym zlozyl, ale skoro chcieli za mnie to zrobic to wolalem zobaczyc to na oczy co tam wciskaja. Wszystko bylo w porzadku... Wiec zanim zaczniesz pierdolic ,ze komputronik w chuja leci to sie palnij w leb i poznaj prawde a nie wymyslaj bajki :/.

Allegro to fakt duzo rzeczy tam jest oszukanych dlatego polecam porownywarki cen . Ceneo.pl , Radar.pl i Nokaut.pl ew. Skapiec.pl . Tam macie same firmy z rankingiem ocen i opinii o firmach wiec wiecie co kupujecie :/. Jakos komputronik nie ma zlych opinii.

Moze do najtanszych nie nalezy, ale za to udziela gwarancji i mam pewnosc ze nie upadnie jak niektore firmy ;). Bo wtedy gwarancje moge spalic tylko...

Kontakt z komputronikiem tez jest dobry.

Proline.pl tez polecam jako sklep komputerowy. Kuppowalem tam laptopa i pare czesci do PC i zawsze elegancko bez problemow ;).

Takze oba sklepy sa godne polecenia.

Jeszcze taki sklep TECHPLANET z katowic jest dobry :) szybka dostawa .

jqeuR.png

Opublikowano

Mowię, że gotowce w komputroniku są nieopłacalne, a części gdziekolwiek byś kupił tą samą rzecz, będą takie same, kwestia ceny. Co do gwarancji, jest jeszcze producenta na każdą część.

Innym razem.