Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nvidia Geforce 7600 Gs Cena?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zepsuła mi się karta graficzna nvidia geforce 7600 gs, informatyk powiedział, że wymiana będzie kosztowała 175 zł trochę mnie to zdziwiło... Ile kosztuje nowa karta graficzna nvidia geforce 7600 gs ??? W internecie znalazłem tylko używane.

Opublikowano

Kastek, AGP jest wiele droższe od pci. Tą kartę na PCI znajdziesz około 80-120 zł, wymiana jest dziecinnie prosta, lepiej przeprowadzić ją samemu.

Innym razem.

Opublikowano

lepiej kup tą kartę:

http://allegro.pl/asus-x1900xt-512mb-ddr3komplet-gry-fv-i1430323416.html

ta karta kosztuje niewiele więcej niż 7600gs a jest od niej o wiele lepsza

a jeżeli wolisz 7600gs to masz tutaj:

http://allegro.pl/galaxy-7600gs-256-mb-ddr3-128-bit-dvi-gwar-w-w-i1425285064.html

Zbieram + i 5

Opublikowano

Niewiele, jedyne 100zł + masz gwarancje tylko 3 mies. czyli karta była używana, jeżeli będzie kupował taką kartę, to ograniczy ją procesor, więc nie.

Innym razem.

Opublikowano

Niewiele, jedyne 100zł + masz gwarancje tylko 3 mies. czyli karta była używana, jeżeli będzie kupował taką kartę, to ograniczy ją procesor, więc nie.

a skąd wiesz jaki ma procesor? a nawet jak ograniczy to chyba niewiele...

pozatym widziałem na yt filmik w którym koleś ma AMD Sempron 2600+ 1.78 GHZ i ATI X1950PRO i mu GRID ładnie chodzi na full ustawieniach

Zbieram + i 5

Opublikowano

Jak masz brac karet - lepiej doplac te 50zl wiecej i kup lepsza. Aktualnie polecam ci wymienic powoli przynakmniej plyte glowna, bo z grafika na AGP dlugo nie pociagniesz (jesli chodzi o nowe gry). Jest rowniez opcja naprawy (nie przez serwis) - napisz na PW a podam ci informacje jak to zrobic domowym sposobem - ja tak naprawilem swoja 7300GT na ddr 3 :)

Opublikowano

Jak znajdzie X1950 XTX na AGP, to chwała mu, XTX jest najlepszą kartą AGP, tylko jej kosz wacha się 400-500 zł.

Innym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...