Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złodzieje !

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Dzisiaj wszedłem na serwer na którym był już mój kolega lolek i dziwnym trafem zostałem okradziony

Rozglądałem sie po mapie bo mieszkam na odludziu i widziałem z daleka domek 3 graczy

Dobra w poszukiwaniu otwieram skrzynie i co sie okazuje akurat są tam wszystkie takie przedmioty jakie mi zgineły i dokladna ilość były również inne ale taki przypadek to sie raczej nie zdaża

było to

24 żelaza 1 kilof żelazny 20 kaktusa itd

Nicki tych użytkowników to:

Arhan

Ember

Demoq

Bardzo proszę o natychmiastowego Bana ponieważ nie jest miło kiedy ktoś cię okradnie

a i Przepraszam za moje zachowanie na serwerze ale byłem bardzo zły i nerwy mi puściły

Opublikowano

SS/filmik bądź potwierdzenie 1 moderatora wystarczy. Nie możemy nikomu ufać na słowo, bo zaraz ich 3 napisze, że tego nie zrobiło i na takiej samej zasadzie jakby zostali zbanowani, zostaną odbanowani.

Opublikowano

yyy... Ja to Arahan i sory bardzo ale kaktusy sadziłem sam w starym domku jak z nimi mieszkałem. ( załozyłem plantacje w skale ;P )

I sam wykopałem około 15-16 żelaza ^^

Opublikowano

Przepraszam ale moj nick nie powinien sie tam znalezc ponieważ przeprowadziłem się do tej chatki dopiero kiedy Ty Shadow i Lolek tam przyszliście wnosiłem swoje żeczy ze starej chatki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i widzisz. Biednie prezentują się ich argumenty... Teraz zacznie się nieudolne, bynajmniej żałosne w przeciwnym skutku, unikanie bana... Jeśli wierzyć autorowi...

Opublikowano

Ja wbiłem dzisiaj rano do gry tzn. o 16 jakoś po szkole i już ich nie było w naszej starej hacie. Zapytałem się gdzie oni są i zaprowadził mnie DemoQ po jakiś 40minutach doszliśmy na jakieś urwisko (wtf?) i zaczeliśmy budować. Potem nie pamietam nicku Shadow chyba dostal jakiegos tp od admina co mnie zdziliwiło (wtf 2x). Potem przyszedł lolek i powiedział że ma obok domek chyba z shadowem i że jesteśmy sąsiadami. Ale gdzie on ma ten domek to ja nawet nie wiem bo szukałem z ciekawości xddd

@topic źle napisałeś mój nick ^^

@ps mam dostęp do tych ich skrzynek kaktus jest ale sam sadziłem (w starym domku jest jeszcze pole, że tak powiem. Trzcine w jeziorku obok domu (taka fajna skała była). A około 13-15 żelaza wydobyłem własnoręcznie w jaskiniach podziemnych ;P

Więc sory bardzo ale te oskarżenia na mnie mnie poprostu obużają ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...