Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Nie Zostać Złapanym Przez Gm'A Na Fb

Gość Vesth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up chyba ze na takim serwie gdzie duzo osob w nocy łowi .

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam gdzie najdrozej sa rybki i malze ;) S6 i S1 Chyba ;p

Opublikowano

Ja już nie gram w metka , ale na waszym miejscu pisałbym do tych co sie na tym znają , by zrobic hacka na automatyczne wylogowywanie gdy pojawi sie obok nas jakaś postać:P Wtedy można by iść na jakieś konkretne odludzie , by jakiś noobek nie przeszkadzał i tam bym zarzucił wędke:P zawsze można dużo złowic do czasy gdyby GM miał ochote sie pokazać:)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Właśnie UP ma bardzo dobry pomysł...

Pamiętam, że było coś takiego na GM jakiś alarm czy coś, więc jakby stworzyć jakiś wykrywacz "ludzi"

np. Kiedy na mini mapie pojawiła by się jakaś kropka żółta to by nas wylogowywało...

ban_pl_46860_389399.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

heh trzeba robić exp botowy nick ponieważ krążą legendy że gm nie banuje exp botowych nicków ponieważ się dublują jak się je zbanuje... dawano dawno temu i żyli długo i szczęśliwie... Ja wolę chyba mieć normalny nick i już. Tylko chciałbym mieć jakiś sposób na afkowanie....

Opublikowano

[info] Takie małe info ;P nie wiem czy fb dziala ;P ale tak ;P malze na s6 35kk biala 650kk niebieska 300kk red 500kk :)

Opublikowano

a jak myślicie? bardzo ryzykowne jest wystawiać boty o 1 w nocy i zgarniać je o 6 rano? przecież GM też musi czasem spać:P chyba nie myślą tylko o tym, żeby wstać w nocy i łapać Fishboty :D bo cały czas gapić się jak łowią mi te fishboty to się może znudzić, a poza tym miło by było się obudzić rano z pewną ilością małży:) a może znacie jakiś sposób na to żeby gra dawała jakiś znak jak sie pojawia GM czy ktos w poblizu. Kiedys w jakiejś grze mmo kolega napisał skrypt: kiedy pojawiał się test afk włączała się np określona piosenka czy dźwięk. Jakby było coś takiego, że idziemy sobie w odludne miejsce na ryby i łowimy botami i jak się pojawia GM albo jakiś ludek to się uruchamia skrypt i puszcza głośno muzykę, żeby cię zawiadomić. Jakis radar albo coś. Może już coś takiego istnieje?

Opublikowano

@up Jeszcze nic takiego nie istnieje ;/ Kiedyś było tak że byl niby taki hack ze jak ktoś z innego królestwa był widoczny na minimapce to był dźwiek tam jakiś ;P Ale nie wiem czy to prawda o tym hacku ;P

Opublikowano

nie no bardzo ryzykowne to raczej nie jest ;P ja tam wystawialem ale bana tylko raz dostałem ;P bana to raczej za hs mozna dostać ;P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

refresh ;) nie chce aby temat znikł w śród starych nieotwieranych tematów ;]

Opublikowano

Ostatnio dostałem bana od gm o 4 rano ;P. Mialem normalny nick, ale sprawdzał. Jeżeli będę łowił w skale to może się do mnie przeteleportować?

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

hmm jak się do cb przeteleportuje to będzie tak przecież ze mu się będzie ładować a to tak jakby się tam zalogował ;) czyli jak się tam lognie do ciebie w skale to go lognie od razu i za dużo to nie zobaczy ;) hmm wiec najlepiej znajdź takie miejsce żeby na minimapce nie było widać ;)

Opublikowano

Moim zdaniem co do niku to sie nie zgodze ;)..

Mysle by zrobic normalny nik!;)

Bo jak widzi jakies niewiadomo co to wtedy lapie sie i sprawdza takich ;))

Pzdr

34127134971236946388.png

Opublikowano

Tak ale inni mowia ze niby ten gm nie banuja tych botow exp ;d wiec wiesz ;] lepiej dac jak exp bot niz jak gracz normalny ;d albo jakis trudny ;d

Opublikowano

Hmm ;) wydaje mi sie ze jest gdzies dzialajacy wall hack ;p poszukam i dam linka ;d chyba na stronce kamera w multihacku jest ;)

Opublikowano

F5 I jesli chcecie to mozecie tutaj dawac swoje sposoby ;]

Opublikowano

Według mnie bardzo dobry tut ale trzeba poprawic pare rzeczy masz +

1zo8gfn.png6457.jpg

32266.png22512.png

32748.png6647.png

34591.png2027.gif Barbie Lover <3:D

21571.jpg33602.pngNie lubisz?? Daj + :D

35353.png13552.jpgDIRECTION?!

399.gif

Nie bądź żyła i daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...