Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Całkowite Obezwładnienie Hs

gad516

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zaszczyt przedstawić nowy sposób na blokadę HS.Jestem w 100% pewien na działalność tego sposobu tylko ten sposób blokuje HS w 100%.

1.Potrzebujemy zaktualizowanego metina

2.Potrzebujemy też programu MySecretFolder Download Strona producentaPewne źródło

3.Instalujemy program

4.Gdy zainstalujemy program to go uruchamiamy.

5.Gdy już włączymy to wyświetlą nam się 2 pola do uzupełnienia w te pola wpisujemy nasze hasło. Hasło będzie nałożone na folder HS w celu zablokowania HS.I Continue

6.Oki mamy odpalony program klikamy Browse... i wybieramy folder do zablokowania w naszym wypadku będzie to folder HS i zatwierdzamy.

7.Poniżej mamy 2 opcje do wyboru jedna oznacza ukryj folder a dryga załóż hasło na folder(w celu zablokowania HS) my wybieramy tą drugą

8.I na samym dole klikamy tą niebieską ikonę o nazwie Protect

9.I jest oki.

Jeśli ma ktoś taki problem

beztytuuayg.png

beztytuu2cre.png

Jest na to rozwiązanie.

Przy odpalaniu gry otwarty macie folder hs tylko jak odpali się gra to zamknijcie folder GAZEM!!

Download2

http://www.brothersoft.com/mysecretfolder-33638.html

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b7dd494cfb28c3c1efbd3a1de0cd3a3d9ae9f413588d098577298f5e335275b6-1296582069

Testowane na grach PC np:

Gdy miałem zablokowany folder z grą odpaliłem gre przez skrót do gry która znajdowała sie na pulpicie (ale nasz folder musi być zamknięty) i nic sie nie działo więc postanowiłem przetestować to na HS od jakiegoś czasu jade na FB i HS mam zablokowany tylko tym sposobem i nie dostałem bana więc postanowiłem to tu napisać.Jest to sposób na to żeby HS nie wysyłał LOGÓW

Tym sposobem na dzień dzisiejszy można zablokować każdego HS

Dobra proszę nie spamować tylko testować i pisać co o tym sądzicie tylko szczerze aż do bólu.

Koniec ery HS

Sposobik:

Używasz programy MySecretFolder już 30 dni i masz wersje demonstracyjną i nie wiesz co zrobić? Czytaj po niżej.

1.Ściągasz jeszcze raz program.

2.Instalujesz go(ale nie w tym samym miejscu co poprzednim razem)WAŻNE

3.I mamy kolejne 30 dni

A co leprze.

Dało by rade połączyć tą blokadę wraz z lockiem, zablokowaniem plików w firewallu?

Tak da się

Zakaz kopiowania bez zgody autora!!

Daj + to motywuje mnie do myślenia ten TuT na pewno ci pomógł

reklama

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do skanu To tera dałem download ze strony producenta pasuje??

Bo nie chce mi się wrzucać plik na neta i robić jeszcze skan....

reklama

Opublikowano

ArTenT THX masz plus za fatygę

P.S UP

1.TAK

2.TAK

Dobra proszę nie spamować tylko testować i pisać co o tym sądzicie tylko szczerze aż do bólu

reklama

Opublikowano

Pomysł dobry lecz... :

http://img203.imageshack.us/i/beztytuuayg.png

http://img214.imageshack.us/i/beztytuu2cre.png

Nie działa Hack Shield wywala takie błędy

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Opublikowano

A spróbujcie tak:

-Zobacz u góry

P.S

Tak da rade połączyć to z tymi rzeczami co napisałeś

reklama

Opublikowano

chodzi o to że metin2 nie może znaleźć plików hs dlatego blokada nie działa

Wszystko jasne nie działa więc do zamknięcia

Wróć do 1 posta i jeszcze raz przeczytaj co trzeba zrobić żeby zablokowanie HS'a działało.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

KoxTheBoy co ty pieprzysz już napisałem sposób na to. Więc o co ci chodzi????

reklama

Opublikowano

Ja uruchamiam przez obejście: "HackShield Bypass v0.3" i po wejściu do gry, kicka po kilku sek :/i

Tez nie wiem czy otwierać przez obejście czy nie, nie sprawdzałem czy bez obejścia kicka.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Mam ten dziwny problem z wyskakującym okienkiem.

Ocb?

Co trzeba zrobić?

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Up@

Przy odpalaniu gry otwarty macie folder hs tylko jak odpali się gra to zamknijcie folder GAZEM!!

A była jakiś aktualizacja bo nie jestem w temacie?? A może wystarczy zaktywować metka.

Ja mam nie storentowanego metka od dawna i odpalam przez obejśćie i nie kicka

reklama

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem tak samo jak napisałeś w instrukcji i włączyłem ExpBota i ExpIsEasy, i Wyskoczył mi błąd

HACK_SHIELD

DETECT_GAME_HACK

co robić?

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

ja mam wlasnie problem z tym bledem no i probwalem tak jak mowiles wylaczyc hs ale nic to niedalo jesli ktos wie co zrobic to prosze sie zemna skantakowac na pw

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak w tutki i wyskakuje mi:

iiiiira.png

Pomoże ktos??

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Witam

Moj problem polega na tym iz po zablokowaniu hs i zalozeniu hasla na folder wlaczam injector metin jest uruchomiony po czym zamyka sie i wyskakuje Hack game detected (Ze niby hs zablokowal mi chita) Podkreslam iz folder jest zablokowany haslem ... Jest jakies rozwiazanie tego problemu ??

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...