Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pin Cracker

manifest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazylem ze wiele osob ubolewa na tym iz zapomnialo pinu i traci konto. postaralem sie znalesc pin crackera i takowego znalazlem. moge udostepnic pliki oraz informacje jak go odpalic wam. oczywiscie nie za darmo interesuja mnie postacie oraz pieniazki na serwerze BROA

more info : gg usunięte

to nie jest zart !!

nikogo do niczego nie zmuszam wiec nie wyskakujcie z textami BAN MU BAN MU ! On nie ma tego crackera... ;/

chcesz to napisz nie to nie

gg:4907956

208996374.png

Opublikowano

Ban mułowi !!! Ciekawe kto by ci dał pin crackera na forum itp taki scam to nie na tym forum n00bie

Opublikowano
Ban mułowi !!! Ciekawe kto by ci dał pin crackera na forum itp taki scam to nie na tym forum n00bie

nob? muł? nie widziałes wieć zamknij k*** ryja. Nie masz oferty ani żądnych konkretów tylko głupoty p****** do lepiej bys sie nie udzialał. A cracker działa, wiem bo widziałem!!

Opublikowano

po co piszesz jak nie wiesz ? wiele osob byc moze bedzie tym zainteresowanych. TY nie ? wiec po co piszesz w ogole ? moze innym sie przyda...

208996374.png

Opublikowano

w postaci zdjec ? czy ty w ogole wiesz co to jest i jak to wyglada ? nic ci nie da jesli dam zdjecie ? chcesz zdjecie programu ? czy moze zdjecie jak samo wpisuje passy ? watpie zeby to w czyms komus pomoglo. jezeli osoby sa zainteresowane neich pisza. wszystko wyjasniam

ze nikt nie dawal na forum takiego ogloszenia to nie znaczy chyba ze w ogole jego nie moze byc ?

przyzwyczailiscie sie o tematy z prosbami o pin crackera. a jak juz jest ktos kto chce go udostepnic to ban mu ban mu!

czlowieku zastanow sie co piszesz

208996374.png

Opublikowano

dobrze gada mi zhakowali 2 konta i nikt nic nie moze zrobic ani pomoc tylko czy to jest prawda co on mowi bo raczej watpie ale nie skreslam go odarazu bo wiecie nie wyszscy maja szczesie mi zhakowali i moze komus tez zhakuje kiedys i tez bedize prosil o crackera

Poprostu zal

Opublikowano

ja robie to dla was i dla siebie. czemu wy odrazu potepiacie. powiedzcie jakiego chcecie udowodnienia ? zreszta nie wazne jezeli ktos bedzie naprawde chcial to napisze i sie bedzie mozna dogadac co do ceny i warunkow.

208996374.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...