Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno z moim Botem zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Konkretnie to:

1) Bot (mimo zaznaczonej opcji) po zabiciu moba nie rusza się i atakuje tylko moby w zasięgu.

2) Często, co jakiś nieokreślony czas Client po prostu się wyłącza, czasami z SilkErrorSender ale częściej bez.

3) Bot nie używa bufów. (1st Weapon jest dobrze zaznaczone, wszystkie skille są odświeżone)

4) Po repocie gdy zaczyna się Train Script, po dotarciu do pierwszej lokalizacji, Client się wyłącza.

Nie mam pojęcie co może powodować te błędy. Mam Windows 7 wszystko wcześniej działało jak należy.

Ostatnio zakupiłem też Grab Peta (coś jak szop, stoi na 2-ch łapkach) jednak wszystko szło dobrze do czasu aż zmieniłem główne miasto na Hotan.

Dodatkowo wygrałem w Magic POP SUN Bowa (teraz go nosze). Może on jakoś wpływa na Bota? Nie mam pojęcia co robić bo w Bocie nie ma żadnych Errorów a pisze tylko "Disconnected from the serwer".

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano (edytowane)

1) To musisz mieć duży zasięg,ale jak zaznaczysz tą opcje żeby chodził po spocie kiedy nie ma mobów to powinien po chwili natknąć się na nowego moba.

2) Też czasami tak mam,ale nic z tym nie robie bo szybko da się wbić.

3) Jeżeli grasz euro to ustaw też 2 broń.

4) Może ta lokalizacja jest tam gdzie te statuły.Albo nagraj skrypta jeszcze raz.

Edit: No to ja nie wiem,bo nigdy takich problemów z botem nie miałem.

Edytowane przez kornelw
SweetLady.png
Opublikowano

1) Mam zaznaczoną opcje, radius = 100 (jak zwykle) ale chodzi tu o to że w ogóle się nie rusza chyba że w "zasięgu" (tj. to co widać) będzie mob. Wtedy go zaatakuje i znowu stoi aż jakiś mob się łaskawie nie pojawi.

2) Tylko że u mnie jest to tak średnio raz na 10 min.

3) Gram China.

4) Źle to określiłem chodzi o pozycje. 1-sza pozycja w skrypcie (jeszcze w mieście) i wywala mnie. Nagrywałem nie raz.