Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i mam problem !

Sluchajcie

Dostalem bana na Black Ops nie wiem za co . Zadnego hacka . Nic po prostu Nic !!!

I mam pytanie czy jest jakis program cos jak Mw2 Liberation zeby dalo sie jakos przez to cos grac np tylko te prywatne jak w MW2

I Jeszcze jedno

Czy mogą mnie odbanowac jakos , bo nie oszukiwalem po prostu nic nie uzywalem w Black Ops zadnego hacka .

Prosze o pomoc

Beda ++++

Daj + To Tylko Jeden Przycisk

To tutaj !

Opublikowano

Nie ma co pisac . Znam Anglieski ale oni pewnie odpisza ze zostało cos tam podejrzenie oszustwa i tyle . A ja slyszalem od kogos ze chyba oni nie przyjmują tych listów czy tam czego

Ale pytam sie głownie czy bedzie cos jak Mw2 Liberation . Slyszalem ze bedzie jakies AlterOps . Ale prosze o odpowiedz

To tutaj !

Opublikowano

AlterOps może kiedyś wyjdzie. Oby.

Natomiast ja nic nie słyszałem o żadnych programach tego typu. Co najwyżej jakiś tam ModLoader, ale nie kojarzę zbytnio faktów na ten temat.

Poza tym nie masz co pisać do Support'u. ;)

Btw. Co masz napisane w statusie VAC?

Opublikowano

W statusie Vac to tak ''Vac Status : Banned for secure servers '' dalej nie pamietam . Ale kurde nie uzywalem zadnego hacka i mnie zbanowali !!

To tutaj !

Opublikowano

Uratuje Cię co najwyżej kupno nowego egzemplarza. Nie ma możliwości, żeby zdjęli.

Ale jak kupisz, to i zrób nowe konto. ;)

Nie wiem, czy aby możliwe jest przypisanie dwóch identycznych gier do jednego konta...

Opublikowano

Ale ja tego nie rozumiem bo zrobilem nowe konto na Black Opsa wszytko ladnie smigalo , zadnych hackow nic nie uzywalem i ktoregos dnia a tu patrze i pisze ze servery balcka sa nie dostepne . Przypomne ze mialem bana na MW2

To tutaj !

Opublikowano

to może za obraze masz poczekaj pare dni a tak wogóle bany nie zawsze są na zawsze ja dostałem w mw2 6 miechów później włączam a tu zonk dziala ale i tak dostalem znowu bana za te same hacki xD

:ninja:

@getnasty pewnie sie vac sie pomylil i mnie odbanowal D

@edit sweet jakis neo minusuje :D

Opublikowano

1. Możliwe że grałeś na serwerach gdzie szybko exp leci.

2. coś robiłeś w zombie, hymm?]

3. Black Ops to syf nie mniejszy od mw2. P113rd0l tą grę graj w coda4. Ale jak Cie ciągnie do niej, to poczekaj tydzień - dwa i Cie może odbanują, bo w wakacje była taka sytuacja że zbanowali chyba 20 000 graczy w mw2 i po kilku dniach ich odbanowali, dając im l4d2.

4. Napisz do supportu, i tak to gówno da ale może jakimś cudem "wspomoże" punkt 3.

5. Więcej nie kupuj gier od gayarchu, każda komórka mojego ciała czuła że to będzie syf, ale uległem komercji i kupiłem. Cod 5 był naprawdę do dupy, a to jest jeszcze gorsze od 5, i jak widzę tą grę u mnie na steamie to mnie szlak trafia.

6. Oszukując nas sobie nie pomożesz, dlatego sam sobie odpowiedz pytania czy może kiedyś komuś konta nie pożyczałeś, nie próbowałeś przypadkiem odpalić haka i nie podmieniałeś plików gry.

7. Nazwa tematu jest niewłaściwa ciamajdo.

9. Nie zauważyłeś że nie ma punktu ósmego.

10. Sprawdzasz to.

11. Załamujesz się, bo już takie żarty się przejadły do kości na jutubie.

12. Przepraszam za ten głupi żart.

13. Masz Ci babo placek: http://www.youtube.com/watch?v=DnijImKA3ng

Opublikowano

to może za obraze masz poczekaj pare dni a tak wogóle bany nie zawsze są na zawsze ja dostałem w mw2 6 miechów później włączam a tu zonk dziala ale i tak dostalem znowu bana za te same hacki xD

:ninja:

ZAID JAKIM CUDEM???!!?!!?!?!?!?!?!?!?!??!!? PIERWSZE SŁYSZĘ!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...