Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][De] Shineworld2

ziomek256

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
I bardzo dobrze że LadnyPL1 został zbanowany. To ja napisalem do Gm ze latasz na skilhacku a ty BUUU tez powinienes poleciec za tego skillhacka !

Widze ze na forum jestes madry ciekawo co by bylo w realu ... Pewnie ciota na czym swiat stoji ;]

Opublikowano

Wbiłem na tym servie 105lvl Aktualnie top1

Moim zdaniem servera nie polecam nudny... mało ludzi

Nie ma ulepszaczy np skóra niedźwiedzia ogon węża i ogóle nie dropiom

I wkur... dzieci spamią pw ''Dasz coś '' NIE !

Sprzedaż coś Nie!

Żal jak wejść do groty mam +80lvl : kupujesz kamień duchowy klikasz i wchodzisz ...

Jak ktoś mi to napisze jeszcze raz to blokuje 4ever !

Pozdro...

20050510160123.gif
Opublikowano

da sie jakoś inaczej ulepszać niż bodziami bo caly czas jest 50% na ulepszenie, mozna sie zesrac...

@edit, ściągam clienta rozpakowuje i nie dziala. Pisze, ze jakis nie mozna znalezc jakiegos pliku shine.exe (coś takiego)

mam tego clienta gdzie wkleic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Elo chciałem na nim zagrać ale jeden plik mi się źle pobrał. Niewiem czy wam też się tak stało??? I czy od niego coś zależy bo gra się nie chce włączyć!

Opublikowano

Serwer fajny ale polecam zajrzyj tu

http://www.mpcforum.pl/topic/250214-tut-jak-poprawnie-dodac-grafike-handlarzy-do-reklamy/

Opublikowano

Uwaga Server nie jest Off... Po prostu zdaje mi się, że zmienili porty przez co nie można wejśc przez spolszczenie... Teraz właśnie pobieram klienta jezeli bedzie mi dzaiłac pokombnuje i przesle wam takie troche wieksze spolszczenie ^^ Co do servera Odbugowana Atlantyda teleport z m1 do v3 w v3 respia się metki 90lvl oraz SMOK!! jest takze mapka z emtinami 105lvl i 90lvl oraz oponki Zapraszam do gry Na serverze

d2da80712fb796c7.jpg

Opublikowano

ehh szkoda, że serv off lub jest złe spol albo log in padło

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

SERVER jest ON ON ON ON ON !!!! tylko że trzeba wejśc na cliencieprobuje zrobic spolszczenie jak bede mial dam linka ps: server Pro:D

3Mam Rytm jak wbijam przez clienta , mam tego patchera

ale wyskakuje cos o jakies zgodzie devildll .. ;/

link zew.

Opublikowano

serw dziala na cliencie

qanix mam w cliencie autopatchera , patchuje mi

a potem błąd wyskakuje .. ;/

link zew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...