Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Codziennie Rano Mi Znikają Itemy!

Kub@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie rano mi znikają itemy! Nie wiem dlaczego wczoraj wieczorem miałem full eq kilofów a teraz nic ! same 0.Możecie naprawić ten bug?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie tylko mi,ale innym graczą również.

userbarwb.png

Opublikowano

Wygląda na to ,że serwer ma jakieś cofki /clean.Może stać za tym słaby host / resety serwerów bez zapisu wcześniejszego.

Na jakim serwerze tak Ci się dzieje?

Opublikowano

Mi też się tak dzieje... Mam zaktualizowanego klienta ale dziś rano wchodzę itemów nie ma... Dzieje się to również gdy następują lagi potem nas loga i nie ma żadnego itema... prosze coś z tym zrobić!

sR7VM.png

Opublikowano

mi raz się cofnęło ,

coś mi się wydaje że kręcicie z tymi itemami

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Screena nie mam jak ci zrobić bo mógłbym coś przekręcić... Ale uwierz niektórym graczom to się zdarza nie wiem kogo to jest wina ale na pewno nie moja...

sR7VM.png

Opublikowano

Mi nie jest żal drewnianego kilofa ale to wkurza...I po co miał bym kręcić jak same gówna miałem.Mam nadzieję że naprawicie ten bug.

PS:Robiłem update.

userbarwb.png

Opublikowano

Ja dzisiaj wszedłem i nie miałem nic w eq. Straciłem "tylko" kilka żelaznych kilofów i z 10 rudy złota.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Ja na przykład teraz nie moge się zalogować na swój nick, pisze żebym złożyl podanie, ale ja już składalem i grałem na swoim nicku!!!

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Mi rowniez znikly itemy przez ta noc takie jak: Diamenty, diamentowy kilof i lopata, duzo zelaza, redstone...

0 eq zostały tylko spodnie z diamentow.

No ale cóż ;/

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Faktycznie coś w tym jest. Zalogowałem się przed chwilą i eq puste no i bez ustawionego domku (/home i serwer wyświetla komunikat "You have not set a home"). Może to przez ostatni update chat'u ale dziwny ten problem (wczoraj wylogowałem się ok 21)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Schowałem itemy do skrzynki i co?;] Nie ma!

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...