Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Europejskie Konto Gry Cabal, Wielka Prośba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uprzejmie!

Wiele dobrego naczytałem się o cabalu, tak też zaplanowałem na ferie zimowe.

Z tym wiążą się dwa problemy. Pierwsze primo - nie mogę się zarejestrować: rejestracja jest popsuta, po napisaniu do supportu iż nie dostaję maila aktywacyjnego dostałem wiadomość

we will investigate the website problems and fix them as soon as possible.

Dla nie znających angielskiego coś w stylu "rozpoznamy problemy strony sieciowej i naprawimy je najszybciej jak się da"

Co prawda nie znam tempa pracy ESTsoftu, lecz nie spodziewam się szybkiej naprawy.

I tutaj pierwsza prośba, bardzo wielka, i nie cierpiąca zwłoki : bardzo prosiłbym o oddanie jakiegoś czystego (niekoniecznie) konta, gdzie mógłbym założyć postać i pograć.

Druga prośba ma się w inny sposób. Jeżeli ktoś byłby skłonny oddać mi takie konto, czym bardzo by mnie uradował i poratował, mógłby mnie poprowadzić nieco przez grę? Taki jakby mentor Zamierzam zacząć grę Blader'em, nie wiem jeszcze jaki serwer. Pewnie ostatni.

Jeżeli ktoś byłby oddać takie konto, czy też pomóc, proszę o kontakt na email : [email protected] , lub też gadu-gadu xxx.

Z wyrazami uszanowania , Nithril

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Po pierwsze nie prosimy o konta, nawet puste, po drugie niejednoznaczna nazwa tematu, po trzecie zamykam temat a ty dostajesz warna.

RAsfepN.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...