Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dostałem niedawno od kumpla konto woj body 70 Lv skille M4 M5 all weszły na 17 punkcie. w Eq jest 6 pierścieni expa po 1 godzinie. Jednak znudził mi się woj body. Chciałbym pograć ninją. Dlatego moje pytanie: czy opłaca mi się zamieniać moje konto na ninję min. 69lv ? Kasę będę zdobywał na oddzielnych postaciach na FB. Na dzień dzisiejszy mam 200kk. A czy jest jeszcze możliwość jakoś przerzucenia tych pierścieni expa ? Proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Czemu nie? Jeśli podoba Ci się ta postać to zamieniaj. 1 lvl to nie problem a różnica w pvp OGROMNA :P. Jakbyś mógł to jeszcze podaj skille ninji.

@Przez depo napewno się da przerzucić pierścienie aczkolwiek nie pamiętam czy można je było sellać itd...

Opublikowano

Tak, Tak Ninje Dagger bym chciał skille byle jakie zeby na 17 weszlo all. A co do pierścieni expa to jest jakiś sposób, hack, bug czy co tak jeszcze, żeby upuścić, sprzedać, handlować tym.. ?

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Only dozorca :)

Ja posiadam dagga 70 na monastyrze , lecz 1 skill na 18 :)

Moim zdaniem sie opłaca ale za 70 + ,

przyznam ze twoj woj to kupa :)

skillie m5 to smiech na sali ;D

zapewno aura na m4 :D

no ale dobra moim zdaniem jak bys dorzucil cos do postaci to tak bo jak wiadomo daggiem jest trudniej :)

a 70 wiążę sie z simkami ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie,da się tym handlować ;/

Jedynie to możesz sprawdzić przez moda od kamera ale wątpie.. Pierścieniam dropnietymi z red lasu też się nie da;/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...