Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Masz Win, Lub Jakiego Wolisz

Fruu

Nasze dotychczasowe win'y  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wolisz win ( Windows)

• Windows Xp.
      30
    • Windows Vista.
      4
    • Windows 7.
      40
    • Inne które nie wymieni?em.
      0
    • Linux i inne szity ;p
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

od kilku lat korzystam z xp'ka i nie narzekam.

nigdy nie pracowałem na siódemce, więc nie będę się wypowiadał na jej temat.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Gorsze kompy to polecam win xp

Lepsze kompy to polecam win 7

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

Ja używałem win 7 i te ciągłe potwierdzenia (czy napewno chcesz uruchomic program tak no ale czy na pewno tak ale czy jesteś pewien tak kurwaaaaaa no dobra to masz) albo uruchamianie większości programów jako admin mnie wkurwiało wole 2x klik i program ładnie chodzi a nie potwierdzenie potwierdzonego potwierdzenia by odpalić jako admin i jeszcze mieć error

No i też nie mam problemów z grami i crackowaniem ich ani z aktualizacjami resetuje kompa a tu 30min aktualizacje

Wolę xp można go odpicować tak by wyglądał lepiej niż 7 i nie jest taki wkurwiający

s2c77Oa.png

Opublikowano

arko, nie wyżywaj się, te potwierdzenia da radę wyłączyć, więc nie wiem w czym problem :)

I tak windows ssie.

Innym razem.

Opublikowano

Czemu z góry zakładasz, że mam windowsa?

Napisałem WIĘKSZOŚĆ a WIĘKSZOŚĆ != WSZYSCY ;).

Ja używałem win 7 i te ciągłe potwierdzenia (czy napewno chcesz uruchomic program tak no ale czy na pewno tak ale czy jesteś pewien tak kurwaaaaaa no dobra to masz) albo uruchamianie większości programów jako admin mnie wkurwiało wole 2x klik i program ładnie chodzi a nie potwierdzenie potwierdzonego potwierdzenia by odpalić jako admin i jeszcze mieć error

No i też nie mam problemów z grami i crackowaniem ich ani z aktualizacjami resetuje kompa a tu 30min aktualizacje

Wolę xp można go odpicować tak by wyglądał lepiej niż 7 i nie jest taki wkurwiający

Hehe to trzeba było wyłączyć UAC i zabezpieczenia w tym zapore Windows. Jesli sie jest totalnym newbie od systemow operacyjnych to potem widzimy takie posty.... Odpalanie jako admin tez mozna wylaczyc ;). Ale co tu dziwic wiekszosc ludzi by chciala, zeby to komputer za nich zapierdalal z wszystkim. Takze zapraszam do lektury o systemie Windows 7. A potem pisac idiotyzmy wynikajace z braku wiedzy na temat administrowania tym systemem.. Co do aktualizacji tez mozna wylaczyc.... z grami nie mam problemow kazda chodzi idealnie ;). Z tego co widze to miales pirackiego Windows 7 pewnie zrytego. Piraty nie zawsze beda takie dobre jak oryginalny system ;).

Xp lepszy na razie ponieważ windows 7 jest jeszcze niedopracowany kupując jakiś program itp nie dają 100% że będzie działało na 7

Kolejny co nie uzywal Windows Se7en i juz go ocenia w/g opinii innych.. Jakoś ja nie widze problemow z starszymi aplikacjami i grami nawet z 2000 roku;) . Wszystko odpalilem i dziala.. trzeba znac dobrze system i jego mozliwosci ...

To co Ci powiedzieli ,ze nie daja 100% to slusznie powiedzieli bo czesc aplikacji moze nie dzialac bo ja nie wszystkie posiadam ;) . Oni mieli na mysli te stare aplikacje co byly napisane na 98 i po premierze XP. To nie ma co dziwic to nie wina systemu tylko po prostu Se7en wtedy nie bylo wiec ? Zawsze jest opcja URUCHOM W TRYBIE ZGODNOSCI Z : i tu wybierasz na jakim systemie ostatnio ci dobrze dzialal program/gra.

jqeuR.png

Opublikowano

A no to przepraszam :P.

dzieci neo maja xp a jeszcze wieksze mowia ze 7 jest dobra potym jak widzieli ja u kolegi wdg mnie najlepszy jest w 7

EPIC FACEPALM.... no to jesli mialbym sie kierowac tymi zdaniami to urzednicy panstwowi i firmy w polsce są dziecmi NEO xD.... Ci co wymienilem posiadaja najczesciej XP :D albo windows 98SE czy Windows Server 2003 R2.

To jaki windows ktos ma to jego wybor i problem.

Owszem niektorzy oceniaja bo widzieli u kogos tam a nawet nie sprobowali jak on dziala. W/g mnie obecnie z Windowsow prym prowadzi Windows 7. Ale i tak wole Linuxa do spraw internetowych ;) bo jest bezpieczniejszy.

jqeuR.png

Opublikowano

"Linuxy i inne szity" Haha pozdro dla ciebie, jeżeli jakiś os jest gówniany to tylko windows, to najgorszy system operacyjny jakikolwiek kiedyś powstał. Linux i Mac OS dużo lepsze.

Na jednym kompie mam win7 bo to najlepszy windows, xp i vista to gówno. Na reszcie kompów mam linuxa.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...