Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gg problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm mam od godz. około problemy z gg a mianowicie po chwili mi daje na niedost. i nie chce wrócić ;/

Czy tylko ja tak mam?

bez gif.

Opublikowano

Ostatnio serwery Gadu-gadu szwankują. Słyszałem też, że próbują coś naprawić i może to dlatego.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

GG nie wyrabia ;] za duzo typa a serwery stare tak jak nasza klasa xD lag lag i dc :P

standard gg czesto to mam :P

Opublikowano

@up

brutal true...

Napisz coś lepszego, jesteś dobrym programistą ^^

Np. Wrotek-wrotek

:P

bez gif.

Opublikowano

Napisałem do Gadu-Gadu i odpisali mi ze maja problemy z serverami za duzo ludu siedzi na GG i na dodatek stare servery ;]

Opublikowano

zrobic komunikator to nie problem tylko ze i tak by nikt z niego nie korzystal ^^

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ej ale... :P Moje gadu nie ma nic do nie dzialania serwerow, jezeli normalne gadu Ci padlo to moim tez sie nie polaczysz, chyba ze padl jeden serwer i w moim masz ustawione inne IP serwa niz tego ktory padl.

Pozatym moje gadu sie nie nadaje do normalnego uzytkowania :P Ono jest bardziej zeby wlaczyc, po wkurzać opisem albo zrobić spam i wyłączyć

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja na gadu glownie gadam z jedna osoba i na tym Twoim idzie dobrze rozmowa.

Jak mi pare razy gadu padlo to na Twoim dzialalo. Nie wiem jakim cudem, ale dzialalo....

• 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...