Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grubson - Nowa Płyta!

Saltaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dniem 28 stycznia 2011 roku, który jest również dniem urodzin rapera, na półki sklepów trafił nowy krążek Grubsona - Coś Więcej Niż Muzyka.

Właśnie zakupiona i odsłuchiwana. Co sądzicie?

Wg. mnie - przekozak. Nowy poziom rapu.

No i malutki opisik :

Czas podnieść poprzeczkę! „Coś więcej niż muzyka” to tytuł drugiego albumu GrubSona, niosącego za sobą ogromny ładunek pozytywnej energii i dojrzałe teksty.

Całość składa się z dwóch płyt z muzyką GrubSona ( pierwsza płyta spójna muzycznie, natomiast na drugiej znajdą się utworu reprezentujące różne gatunki muzyczne) oraz niespodzianki. Dowiemy się czym dla wielbicieli GrubSona jest muzyka, pojawi się także sporo wątków humorystycznych.

Album zawiera 35 utworów muzycznych. GrubSon zaprosił do udzielenia się wokalnie na swoim nowym albumie następujących artystów: Emilia, Rahim, Abradab, Wojtas, Jaroz, Bu, Metrowy, Jotoskleja, Jahdeck, Skorup, Grizzlee, Bob One, Jarecki, BRK, Majkel, Kontrabanda, Cheeba, Żustoprocent.

@Down

Love ya too <3

Ale jestem żółty :<

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Płytka, za która warto dać te 30 złotych. Chociaż w tej książeczce znalazłem dwa błędy.

Na szóstej bodajże stronie jest usiąć zamiast usiądź, a na ostatniej choć zamiast chodź.

Ta płyta na zdecydowanie wyższym poziomie niż ORS. ORS było bardzo dobrą płytą, ale ta to istny majstersztyk.

Opublikowano

Płyta prezentuje nowy poziom - świetne bity, doskonałe teksty.

Grubson naprawdę dojrzał ale nie stracił humorku ;)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Już sciągam, nie no joke.

Nie słucham grubsona, ale prosze o opinie, to moze kupie.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

@up

pirat?

@top

szkoda mi na niego kasiorki, po drugie to nie raper tylko hip hopolowiec.

pozdrawiam

g0Tef.jpg

Opublikowano

@up

pirat?

@top

pozdrawiam

Grubson tworzy w kilku gatunkach muzyki, jeśli można to tak nazwać.

Opublikowano

@up

pirat?

@top

pozdrawiam

Są gusta i guściki, przynajmniej normalnie napisane że go nie lubisz a nie hejtujesz :)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ściągnąłem płytkę, przesłuchałem po czym poszedłem do Empiku po oryginał, ponieważ dawno nie słyszałem tak dobrej polskiej płyty. 30zł to nie są wielkie pieniądze, a ambitnych i prawdziwych artystów warto wspierać. Polecam wszystkim, a w śródku nawet znalazłem 10% zniżkę na zakupy w Urban City ;). 6 marca jest koncert we Wrocławiu, nie mogę się doczekać :).

card.png

Opublikowano

Ściągnąłem płytkę, przesłuchałem po czym poszedłem do Empiku po oryginał, ponieważ dawno nie słyszałem tak dobrej polskiej płyty. 30zł to nie są wielkie pieniądze, a ambitnych i prawdziwych artystów warto wspierać. Polecam wszystkim, a w śródku nawet znalazłem 10% zniżkę na zakupy w Urban City ;). 6 marca jest koncert we Wrocławiu, nie mogę się doczekać :).

Właśnie zniżki się przydadzą :D A tak się zastanawiam czy nie wpaść do Wrocka bo daleko nie mam a kumple byli kiedyś na koncercie i mówili ze jest po prostu świetnie.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ruffneck <3, szkoda ze wśród zaproszonych nie widzę Junior stressa :<.

Opublikowano

Ruffneck <3, szkoda ze wśród zaproszonych nie widzę Junior stressa :<.

Nie ma, ale płyta ma bardzo wysoki poziom. Jeśli ORS Ci się podobało o podejrzewam, że podobnie będzie z "Coś więcej niż muzyka".

Opublikowano

Właśnie sobie myślałem, aby kupić koledze na urodziny płytkę GrubSona ^^ (z 15 min. temu). Wbijam na MPC, a tutaj!? SZOK :D wreszcie coś nowego!!!

Yo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...