Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do zakupu ninje dagger 75lv za 200zł: skille zasadzka G3 wirek G2 chmura G2 szybki m10,krycie5, eq:funkcja+8 kd defa+4 2 spalone,smocze+7kd woja+4,ninji+3i spalone,kolcza+9,ebo+9,srebrna+9,naszyjnik 1k hp 30%reg pż,buty 1,5k hp, będzie się opłacać kupić w tej cenie taką postać?

Opublikowano

Mi Sie wydaje ze kup ;) Skille ladne, eq dobre :) Kupuj śmialo, albo poczekaj na wypowiedzi innych ;) Ja jestem na tak.

witam.

Opublikowano

200zł to jakieś 6-7kkk na allegro.

Skille ma ładne,eq też nawet,stalki nie są aż takie drogie.. Ja bym kupił

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Eq na ten lvl jest nie oszukując się poniżej przeciętnego (takie eq może sobie pozwolić woj na 55lvlu na spokojnie...). Ebo, srebna bez bonów to na 75 daggera śmiecie... Smocze tak samo(bez +9 ew. skrzydełek +9 z um nie zaszalejesz w pvp). Fukcje należałoby sellnąć i szukać stalki +0-6 2k hp. Butki i naszyjnik identycznie. Minimum te 2k hp + może jakiś bonik. Skille nawet fajnie. Co do ceny - nie kupuję na allegro to się nie wypowiem.

Opublikowano

Eq warte na dzień dzisiejszy 10 zł , tak jak up bez bonów nic nie warte ale zawsze pozostaje ten aol :)

Utarguj do 150-175 i będzie się opłacało :) Chyba ze z jakims dropkiem,buffkiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...