Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy kupując yang narażam się na bana.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy przy zakupie powiedzmy 6kkk jakie sa szanse na otrzymanie bana?

Jezeli juz do nie go dojdzie to czy ban bedzie na to jedno konto czy tez na IP a moze na maila? I czy jest mozliwe ze np jak bd chcial przelozyc kase na konto 2. oczywiscie wystawie 999.999.999 postacia ktora otrzymala yangi i jak bede chcial przelozyc na np moja surke 72 lvl czy to konto na ktore przekladam kase tez moze dostac bana? Wiem ze mam 0 postow ale bardzo bym prosil o otrzymanie odpowiedzi od osoby która wie co mówi z GORY DZIEKUJE!

PS dodam ze przy zakupie miejszej ilosci yang jak np 1kkk czy maxymalnie 2kkk nie bylo zadnych problemow natomiast tutaj chodzi o ''wieksza'' ilosc dlatego pytam..

Opublikowano

Małe ,aczkolwiek dużo zależy od sprzedającego -> Jeżeli sprzedający ma i Ty też masz włączony HS -> idą all logi.Czyli Ci którzy kupili od sprzedającego ,mają automatycznie Ban.

Czyli Ci ,od których kupił x itemek o tej wartości sprzedający.

Żeby się zabezpieczyć ,przed takimi rzeczami ,możesz wyłączyć HS.

Opublikowano

A mam pytanie co to jest HS? i jak go wylaczyc?;/ moze glupie pytanie aczkolwiek nie mam bladego pojecia.. rozumiem ze chodzi o Hack Shielda Aha a wracajac do 2 czesci Na co dokladnie jest ban? i czy przekladanie z konta 1lvl na konto 72 odrazu jest bezpieczne? czy lepjej robic to np przelozyc na inne konto ... i dopiero po tem na glowna postac czy to cos zmieni?

Opublikowano

Sprzedający na 100% na zablokowanego bo zaduzo by sstracił :)

Ty blokujesz kupujesz np 6kkk 2kkk na nooba reszta tez na noby kupujesz eq ktore cie zadowala 2 postacie ch4 np kolo jakies gorki w m1 , nie na hanldu tylko popzez wywalanie i zbieranie drugim harkiem ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie konta graczy należą do firmy Gameforge Productions GmbH. Na mocy tego postanowienia wszelkie próby, udane bądź nie, sprzedaży konta, skryptów oraz innych usług doprowadzą do bezwzględnego usunięcia wszelkich powiązanych ze sobą w tym procederze kont. Punkt ten nie dotyczy handlu yangami za przedmioty lub właściwości przedmiotów nabytych w ItemShop (Sklep z Przedmiotami) o ile pozwala na to sama gra, jednak zabrania handlu Smoczymi Monetami za Yang oraz przedmiotami czy postaciami w grze za realne pieniądze.

Czy dobrze rozumiem? za kupno yang nie ma bana?

Opublikowano

Sprzedający na 100% na zablokowanego bo zaduzo by sstracił :)

Ty blokujesz kupujesz np 6kkk 2kkk na nooba reszta tez na noby kupujesz eq ktore cie zadowala 2 postacie ch4 np kolo jakies gorki w m1 , nie na hanldu tylko popzez wywalanie i zbieranie drugim harkiem ;]

Max można wyrzucić 1k chyba ,jest to trochę czasochłonne i bezsensu.

@UP

Gdzie wyczytałeś że za kupno yang NIE ma bana?

Jest ban ,jak każdy inny ,nie wiem czy na stałe ,ale jest.

Za kupno smoczych monet NIE ma bana ,ale za handlowanie smoczymi monetami już JEST ban.

Za handel yangami w grze za itemy w grze metin2.pl nie ma bana .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...