Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olewanie

pijany1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby Mody nie olewają graczy ? ha marzenia ..... od jakiś 30 min pisałem że mi chate zniszczyli (ponoć dali mi cuboida) efekty można dalej podziwiac w mojej chacie ;/ nie zamierzam tego naprawiać . Dlaczego ? Bo to Winna Modów ! Tak trudno dać 1 raz a dobrze tego cuboida ? tracicie niby 1 min na zrobienie go a on wogóle nie działa pozatym mam chate koło spawnu pisałem czy ktoś widział jak ktoś mi chate niszczył to cisza była ;/ pozatym koleś mnie do jakiejś dziury wepchnol gdzie ktoś na dole czekał i straciłem eq.

Wręcz zajebiście się tu gra, logne się na 1h i z tego co widze to chaty już nie mam ;/ Dziwicie się że zgłaszam tu skarge ? niby czemu ? przecież wystarczy że się na chwilke logne i już mam gdzieś chate rozjebana tu szyby brak to śćiane zajebali, pozatym ktoś mi na dachu chaty kutasa z piasku zrobić (rozwaliłem go).

Macie zażalenia że gracze piszą nowe tematy, ale co się dziwicie ?! jak nas olewacie musimy jakoś reagować ! wystarczy 15 minut nie uwagi moda i zapewne 2 chaty leżą, i gdzie tu jest niby zachęta do serwa ? Mod da Cuba pogada z graczami a reszte gdzieś ma !!! Jedyne co mod dla mnie zrobił to mnie kickną za Wulgaryzmy, a w jaki sposób mam wyrazić swoją opinie ? mam kurwa skakać z radości bo mi już kolejny raz chate rozjebano ?! Jeśli sytuacja ma tak wyglądać to powiem to tak, Dacie tym zasrany Griferą tego jebanego bana a nie kickacie graczy za wyrażanie opini na temat tych szmat co chaty rozwalają !!!!????.

Sorra za wulgi ale inaczej się nie da.

Ps: Gracz który mnie wepchnol do tej dziury odrazu się logną, wydaje mi się że kilku osobą tak zrobił ponad to napisałem /home i jak zwykle okazał się lag i dedłem ;/ a jak coś to tylko Krismisialek, Termiator oraz ViruS działają na serwie a reszta z tego co widzę mało co pomaga.

Opublikowano

Jeżeli znasz nazwę gracza to ją podaj. Natychmiast dostanie bana. Potem pisz o cuba i na 100% ktoś przyjdzie tylko poczekaj. Tam dużo ludzi jest do obrobienia.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Termiator my się chyba nie rozumiemy, Mod normalnie gada z Userami teraz (wcześniej jak coś) a gdy prosiłem o cuba olał mnie i gadał z nimi dalej a o czym to nie wiem ;/ o serwie nie gadali, ja i jakieś 2 osoby jeszcze chciały cuba to Mod już nic nie pisał olał nas jak byśmy się nie liczyli. Z resztą co będę to opisywał chyba wystarczy to że napisze że Mod (co niektóry) olewa userów i traktuje nas (nas czyli all) jak szmaty lecz nie mówi tego wprost lecz niektórymi tekstami które czytam. ;/

Opublikowano

dlatego do Cb termiator tak samo jak i do ViruSa oraz krisa mam szacunek bo wy pomagacie a reszta co ? Demonical też coś pomaga lecz to wy wszystko robicie. A po za tym Termiator ponad all doceniają to co zrobiłeś ;d w tym i ja, lecz to nie zmienia fakty że są Mody co nas olewają wbrew regulaminu.

Opublikowano

pijany1221'

czy wepchnięto cię koło niby "burdelu" (różowy domek)

bo chcieli mnie wepchnąć tam ale się nie dałem ^^ tylko nicków nie pamiętam :/

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

fajfunio to nie różowy dom lecz jakaś dziura w chodniku była.

Tak olewacie !

Nie pisałem do Cb na Pw lecz pisałem na czacie też mogłeś zareagować ! tak trudno spojrzeć co kto napisał ?!

Wiem że to że mnie wepchnięto do tej dziury to mój ból lecz to nie znaczy że masz w ten sposób reagować, szczerze mówią u Cb jedyne rozwiązanie z tego co widze oto tylko ban !

Była Cofka ? Konkretnie o której ? ja to napisałem teraz a jakoś o 16 miałem już chate rozwaloną, pozatym gdyby była cofka bym odzyskał swoje eq które straciłem.

Skąd mam pamiętać nicki tych osób skoro wtedy tylko widziałem jak już mnie wpychał (byłem wtedy na zw) i gdy już leciałem nie było go na górze lecz ktoś na dole był.

Opublikowano

dobra ujme to w ten sposób, sądzisz ze dając kicka czy bana osobą które są wkurzone przez to że im chate zniszczono czy im eq skradziono w tak hamski sposób jak mi jest rozsądne ? nie wystarczy że oni już są wkurzeni to musisz ich jeszcze bardziej dojebać ?! czytałem regulamin lecz powinieneś (nie tylko ty lecz każdy mod) w jakikolwiek sposób pomóc graczowi (nie dając mu itemy) np : ( Nie wiem czy sięda na serwie to zrobić jako mod) zrób zrzutę tak aby widzieć tylko miasto i napisz gdzieś który to czyj dom i jak zauważysz kogoś innego w czyjmś domu wywal go albo jak przechodzi przez jego dom (jego a nie obok) bo to oznacza że robi dziure. Tak trudno tej zrzuty nie jest zrobic jedyna trudność to spisanie tylko nazw graczy poszczególnych domów ....

Po za tym gdybym napisał kto nie ma cuba na czacie waszego serwera napewno ktoś by się znalazł...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...