Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktos by mogł by zrobić za 5

1. napisz email do swojego kolegi/swojej kolezanki opisz swój pokój i co teraz robisz

-gdzie siedzisz

-co znajduje sie w twoim pokoju

-co widzisz z onka

-co inni twoi członkowie robia teraz

niech ktos zrobi mi tu plis dam 5 za pomoc

Opublikowano

Zdaję się, że to ma być w Present Continuous lub w Present Simple.

Napisz po polsku to spróbuje przetłumaczyć.

Opublikowano

to przetlumacz : nic inego niumialem wymyslic

cześć

Adrian zagraj w gre combat arms zemnom bo sam nie bede grał a w moim pokoju sie nudze siedze między fotelami i pisze rózne zadania ale przynajmiej gdy patrz z okna to widze jak jeżdzą auta na ulicy i jak ptaki siadają na drzewie .moja rodzina ogląda telewizje, mama pije kawe .siostra gra na laptopie. napisz kiedyś jak będziesz miał czas

Opublikowano

http://translate.google.pl/

Nie rob błędów ;d

"zemnom"

Hi!

Adrian play with me in Com..... because i don't play alone, i sitting in my room between armchairs and write something exercise but when i look out the window i see car's which drive on the street and bird's sit on the tree.My familly watching TV ,mum drink cafe , sister play on the computer .Write to me when you have a lot of time.

hah^ tyle udalo mi sie wykminic. Nie wiem czy w 100% jest ok.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Hi Adrian,

you haven't emailed or texted me for ages, so i want to tell you what's new. Now i'm sitting on armchair and I'm playing Combat Arms ( It's computer game, by the way), maybe will you play too ? It's so nice game(First Person Shooter). You haven't seen my room for a long time, so I describe it. The new thing is dvd in front of my bed, and new wardrobe. My view from the window is riding cars and singing birds. My brother is watching TV now, he is so lazy, my mom is drinking cofee and my dad is jogging now. Send me reply .

XXX.

Opublikowano

hey adrian

I bought combat arms game, this is online FPS game. I think that this is best game which I've ever played. Would you like to play together with me?

Now, I'm sitting before my desk, and I'm doing different homework, also I'm chatting with my friends on gadu-gadu

out of my window, I see lots of cars on the street, birds staying on the tree which are singing their song

all members of my family are watching TV now, also my mother is drinking coffe, sister playing on the notebook

hope to hear from you soon!

Best wishes,

goglerek

@@Precision

nie oplaca sie uzywac tlumacza z googli do takich rzeczy

w kazdym zdaniu w present continouse brakuje odmienionego "to be"

Opublikowano

A ja mogem? :<

Hello Adrian.

I thought that you can play with me on the computer. I just got a new game. It's fantastic. I'm writing to you, because I'm so boored. I'm sitting between armchairs and I'm doing some exercises. When I want to take a break I just go to window and watch what is outside - birds on trees, some cars on street near my house and so on. Nobody wants to do something with me - my sister is playing on her laptop, my mother and father are tired and they are just drinking coffee. Please tell me when we can play together and will be so fun!

Your best friend

<twoje imie>

Powinno być w miarę ok.

bez gif.

Opublikowano

привет

Адриан игру борьбы с оружием, потому что он не zemnom я играл в моей комнате скучно сидел между августа кресла и пишет разные задачи, но przynajmiej увидеть окно, где я могу узнать о том, как запустить автомобили на улицах, и присоединение к птицам на дереве. Моя семья смотрит телевизор, мама кофе. сестра играет на ноутбуке. Как написать один раз у вас есть время

Opublikowano

@up

Kolega zaszalał, ale nie w tym języku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
http://translate.google.pl/

Nie rob błędów ;d

"zemnom"

Hi!

Adrian play with me in Com..... because i don't play alone, i sitting in my room between armchairs and write something exercise but when i look out the window i see car's which drive on the street and bird's sit on the tree.My familly watching TV ,mum drink cafe , sister play on the computer .Write to me when you have a lot of time.

hah^ tyle udalo mi sie wykminic. Nie wiem czy w 100% jest ok.

jeżeli przerzuciłeś przez translator to czasu nie ma dobrego

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

@Up

nie robiłem z banki ;d

wiem ze trans nie tlumaczy czasow :O!!

pc - podmiot + czas+ing -.-'

pyt : inwersja

b577e893e102f.png

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej napisał n1ghtmare. Pisz od niego i bedziesz miał 5 z anglika :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
Moim zdaniem najlepiej napisał n1ghtmare. Pisz od niego i bedziesz miał 5 z anglika :P

Hi Adrian,

you haven't emailed or texted me for ages, so i want to tell you what's new. Now i'm sitting on armchair and I'm playing Combat Arms ( It's computer game, by the way), maybe will you play too ? It's so nice game(First Person Shooter). You haven't seen my room for a long time, so I describe it. The new thing is dvd in front of my bed, and new wardrobe. My view from the window is riding cars and singing birds. My brother is watching TV now, he is so lazy, my mom is drinking cofee and my dad is jogging now. Send me reply.

XXX

Hi Adrian,

You haven't emailed or texted me for ages, so I want to tell you what's new. Now I'm sitting on armchair and I'm playing Combat Arms ( It's a computer game, by the way), maybe will you play too ? It's so/very nice game(First Person Shooter). You haven't seen my room for a long time, so I describe it. The new thing is dvd in front of my bed, and new wardrobe. From my window I can see riding cars and singing birds. My brother is watching TV now, (he is so lazy) my mom is drinking cofee and my dad is jogging now. Write to me soon.

XXX.

Tak ja bym to napisał. Rzeczywiście bardzo fajna praca, a kilka braków wielkich liter każdemu się zdarza. Wydaje mi się, że tak brzmi troszkę lepiej.

Btw.

Nie miej do mnie urazu N1ghtmare - doceniam twoje starania, a powinniśmy chyba sobie pomagać ^^

Tobie przynajmniej ktoś stara się pomóc, a mi? :<

@edit

a może każdy na tym forum poprawi tą prace, wstawi w swoje wyniki i następny ją poprawi? Powstanie idealne wypracowanie :D

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...