Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Grafą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w silka pykałem pół roku temu i wszystko było cacy. Dzisiaj naszło mnie na granie i pobrałem klienta z oficjalnej strony. Tekstury są jakoś dziwnie powygładzane.

screen - http://img811.imageshack.us/img811/629/silkq.png

Próbowałem zmieniać opcje video w ustawieniach na high etc. Dawniej silk bez problemu śmigał na tym kompie. Parametry w skrócie - geforce gts 250, 4gb ram, procek athlon 4x 2.8ghz, windows 7. Przeinstalowywałem też.

Opublikowano

U mnie nawet na najgorszy ustawieniach tak nie wygląda (gram na najwyższych).

Podkręcałeś kartę graficzną, lub ktoś inny? Zmieniałem ustawienia kolorów? Ustawiałeś jakieś boostery przyspieszające działanie karty, lub wspomagające szybkość działania zmniejszając jakość wyświetlanych tekstur?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

U mnie nawet na najgorszy ustawieniach tak nie wygląda (gram na najwyższych).

Podkręcałeś kartę graficzną, lub ktoś inny? Zmieniałem ustawienia kolorów? Ustawiałeś jakieś boostery przyspieszające działanie karty, lub wspomagające szybkość działania zmniejszając jakość wyświetlanych tekstur?

Dobra, ściągnąłem najnowsze stery od geforce i już wszystko wróciło do normy, można grać na najwyżyszch ^^ Nic nie zmieniałem od ostatniego grania, nie wiem co się zrypało, może to ten nowy klient jakiś dziwny. Do zamknięcia.

Opublikowano

A więc zamykam. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...