Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Tugbot Wykrywalny Czy Nie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanie czy TUGBot jest wykrywalny ?

Pytam się bo nie mam zaufania do darmowych botów ;P ,bo kiedyś już złapałem bana dzięki BMega (wtedy był darmowy)

(Jeśli taki temat już jest proszę mnie do niego odesłać ^^ )

Opublikowano

Afff... Kazdy bot jest wykrywalny bez wyjatku... TA,ELF(byl),NG,NEO,TUG-tez Wiec ja proponuje koniec takich glupich pytan:)

JEST RYZYKO JEST ZABAWA

Pozdrawiam

Opublikowano

^^??A kto ci tak powiedzał?? Autorzy? A moze CIP?

ALL SA WYKRYWALNE CO TO ZA ROZNICA ZE BOT JEST NOWY CZY STARY CZY PLATNY CZY FREE? BOT=BOT= TIBIA...

Opublikowano

ALL SA WYKRYWALNE CO TO ZA ROZNICA ZE BOT JEST NOWY CZY STARY CZY PLATNY CZY FREE? BOT=BOT= TIBIA...

Neobot działa w ogóle na innej zasadzie niż reszta botów.

Jest niewykrywalny i tyle :D.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Niech wam bedzie:)... i tak jest wykrywalny bo bot to bot, cipy po prostu niechca was banowac bo im to na reke jest bot,jest wiecej graczy. A i nie wiadomo czy oni tez nie maja jakiegos interesu z tymi botami platnymi:)

Opublikowano

Sprawa stoi tak, że Neobot jest niewykrywalny przez automatyczny system Cipsoftu, bo działa na takiej zasadzie jakbyśmy to MY siedzieli przed komputerami i klikali...

Jest sporo spekulacji na temat, że twórca neobota współpracuje z Cipsoftem, oczywiście swoje przychody za Neobota Cipsoft też dostaje. ALE TO TYLKO SPEKULACJE !

A jeśli nie to cipsoft prędzej czy później nie pozostanie obojętny na botki używające neobota :)

Opublikowano

Tylko nie ogarniam już po co bocić i kto z tego ma zyski bo przez boterów coraz mniej osób gra i mniej kupuje cc i postacie więc Wniosek: Tibia zdechnie prędzej czy puźniej. Dowód na ots'ach gra już większa ilość ludzi niż na real'u. :P

Opublikowano

Jesteś idiotą przemo !! TIBIA UPADA PRZEZ BOTTERÓW? Zobacz sobie ile teraz gra ludzi, wszystkie expowiska są puste bo Neobot jest drogi, a ile grało ludzi jak był Elfbot, i nie był tak często banowany? zastanów się trochę, rusz głową, a potem pisz takie głupoty.

Opublikowano

To teraz tak ci powiem bociłem na blackdproxy - dostałem około 7 banów na różnych kontach, bociłem na tibiaauto - dostałem 2 bany (bociłem krótki okres), bociłem na Neo bocie nie dostałem bana ani razu, kiedyś bociłem na Elf Bocie również nie dostałem bana ani razu. A ten cały TuGBot jest wykrywalny tak samo jak NG.

Opublikowano

Neo bot jest tak samo wykrywalny jak blackd.

Niby bocil tam ktos dostal 7 banow ^^ ja boce 3 charami na raz ! juz kilka miesiecy i dlaczego bana nie ma ?

Wystarczy opcje random , tak samo bylo z elfem bez random leczenie itd mozna bylo szybciej bana zalapac.

Wiec niech nikt nie gada ze Neo jest niewykrywalny a black , tug , auto sa bo to nie jest normalne :) [wg. mnie]

Chcesz to dawaj kase na neo lub na forum znajdz dane do zalogowania do black i miej go za free.

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...