Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Będzie Ban Czy Nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj łowiłem na fb, a na drugim koncie expilem, nagle napisał gm że używam fb wtedy wyszedłem z mojego głównego konta i wszedł na nie mój kolega (żeby było inne ip, nie wiem czy to coś da ale może) po chwili moje fishboty(miałem 3) zostały wywalone i ban. Zmieniłem ip wszedłem na 2 konto nie powiązane i kolega zaczął dawać mi eq wszystko przełożyłem minęło juz jakieś 30 min i na żadnym koncie nie ma bana oprócz fish botów. Jak myślicie będzie jeszcze ban?

Opublikowano

Oni nie patrzą po IP.

Banują za powiązanie mailami,handlem itp.

Napisałeś to bardzo chaotycznie.. ale raczej nie będzie bana

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Powiązania meilami ani teraz ani nigdy, eq przekładałem wyrzucając i zbierając czyli raczej nie bedzie :D

Opublikowano

nie będzie , ban byłby odrazu :)

Więc jeżeli nie zabanowali razem z fisbotami to nie ma bata ;]

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Niestety musze Was zmartwić jak używałem FB Gm d omnie napisał mnie nie było przy kompie 2 dni później miałem na mailu wiadomość, że moje konto zostało zablokowane. Po jakimś czasie (byłem zalogowany w grze na głównym koncie) chciałem na stronie metin2.pl się zalogować i wyskoczył komunikat "Twoje konto jest zablokowane". Przerzucałem wszystko tylko wyrzucaniem i podnoszeniem. Ban był jakiś czas po zablokowaniu FB. Tak więc uważaj.

Opublikowano

"Pożyjemy zobaczymy" Jak do 2 tygodni nie dostaniesz bana to możesz spać spokojnie

Cls

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...