Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] 4Story Eternia Games - Serwer Zamknięty

Numq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, cytuję [GM]nannaloche

Hello players... The server of 4StoryEG is temporarily closed. I dont know yet if it will be opened in the next days or if it will be closed for ever. I will try to contact some admin and ask him about this problem, and keep you informed.

Personally, i think that the abuse of hacks has killed this great server...

Jeśli ktoś nie zna angielskiego, to GM napisał, że serwer został wyłączony. A końcówka dotyczy tego, że to WY (cheaterzy) popsuliście ten świetny serwer.

Możecie sobie podziękować frajerzy, mowa do tych którzy jechali na AoE Hackach... oklaski.gif

Oficjalny temat:

http://forum.eterniagames.com/f104/server-closed-33212/

Proszę nie zamykać, jest to informacja dla graczy...

doprowadzić do tego, żeby serwer wyłączyli. ;/

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

No !!!Przez takich deb*** straciliśmy bardzo dobry serwer.Na hackach grają tylko i wyłącznie nooby które nie umieją sami zdobyć czegoś pro !A dokładniej przez tych którzy używają AoE hack

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

Niestety jest on zamknięty EterniaGames nie ma kasy by utrzymać ten server ,bo wszyscy na skillhacku jadą i nikt credytów nie kupował no i kasy niema serveru też nie ma :( .I dlatego już w 95% wiadomo że on będzie zamknięty niektórzy mówili żeby HSa zrobić na EG to też kosztuje i dlatego GMi nie założyli HSa.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tak właściwie to ten cały pod punkt 4Story eternia games można by było całkowicie zamknąć :( Bo przecież jak eternia games już na zawsze OFF to nie ma o czym pisać ...

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Opublikowano

PLUS taki że już nie będzie 4story privów i Gameforge może komuś dać pozwolenie na stworzenie oto takiego servera prywatnego.

Opublikowano

A co ma GF do dawania pozwoleń na prowadzenie prywatnych serwerów? Ta firma jest tylko dystrybutorem w kilku państwach a firmą zajmującą się tworzeniem gry jest ZEMI i to chyba ona ma prawo do udostępniania licencji...możliwe jest że się mylę;P

Opublikowano

GF ma prawa autorskie i to chyba oni umożliwiają licencję dzięki której można utworzyć prywatny server .

Opublikowano

Atematy typu Żałoba Eg i Serwer Zamknięty to jużbujdy serwer śmiga od wczoraj od godziny 15.00 I nie banująza eq już tylko za AOE HACK!!!!

ZBIERAM + PLUSY

Opublikowano

Póki co tematy są do usunięcia o żałobach itd...Ale możliwe że zrobią serwer OFF na 4ever jeśli nadal będą ludzie używać hacków AoE

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Opublikowano

Wiem że już dawno nie gram w 4story ale widziałem jaka sytuacja wcześniej była... Ich klient to wielka dziura , na CE bez żadnych Bypassów można było cheatować co na polskim 4story jest niemożliwe :> Nic dziwnego że ktoś nowy nie kupował nic w IS jeżeli wszyscy cheatowali :<

beznickowiec.png

By Baksiu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie została jeszcze taka decyzja podjęta, żeby zamknąć serwer... A wręcz przeciwnie, serwer zostanie uruchomiony za kilka dni tylko mają z tym problem. ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up Wiem że nie możesz się doczekać ale oni to pisali na początku lutego wtedy 1 raz wyłaczyli serwa. Później właczyli i 17.02 znowu wyłaczyli. To się nadaje na 3 odcinki Mody na sukces.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Up naprawde działa to daj screena z dzisiejszego dnia bo mi nie działa

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

Witam graczy ... Serwer 4StoryEG jest czasowo zamknięty. Nie wiem jeszcze, czy zostanie on otwarty w ciągu najbliższych dni lub jeśli zostanie ona zamknięta na zawsze. Postaram się skontaktować jakis admin i spytaj go o ten problem, i informować. Osobiście uważam, że nadużycie hacków zabił ten świetny serwer ...

to tam pisze

nfsw_PIETRAS223.png
Opublikowano

W temacie wynika, że serwer został uszkodzony i były problemy z uruchomieniem.

Serwer był wyłączony bo trwała naprawa. :)

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

Właśnie przez heaterow jest zamkniety ten znakomity serw . np z angli nob rmc uzywa skili kapcia

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Nom już to nie będzie taki server jaki był kiedyś , wina cheaterów to wiadomo ale SKILLHACK to też hack do tego się też czepiali GMi , po część nasza wina też jest.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...