Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Nie Dostac Bana Za Kupno Yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje kupic 600kk na postac z lvl 28. Czy moge dostac za to bana? Np ze logach sprawdza. Ew co zrobic zeby tego bana nie dostac.

Pytanie2. Pogralem okolo jeden dzien bez zablokowanego calkiem hs (tak ze te pliki z koncowka log zamiast wazyc 0kb to wazyly np 128kb) czy dostane bana ? Co ile wysylane sa logi ?

15831637.gif

Jeśli potrzebujesz grafiki, napisz - postaram się pomóc.

Opublikowano

Czyli na noob charach kupowac itemy i potem tylko przeniesc ?

Ale chodzi mi o to czy juz nie jest za pozno jak pogralem 1dzien bez calkowicie zablokowanego hs..

Na lapku mam windows 7 i tam zablokowalem tylko tym 1 sposobem bo nie wiem jak wejsc w rejestr. Na xp obydwoma

15831637.gif

Opublikowano

Ale wy boi dupy jesteście.

Ja przez 2 tygodnie nic nie blokowałem i nie zamierzam i bana nie mam.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Yangi odbieraj charem 15lvl , wystawiasz jakiś itemek za te 600kk i ten gościu kupuje.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Yangi odbieraj charem 15lvl , wystawiasz jakiś itemek za te 600kk i ten gościu kupuje.

i rozumiem ze tez tym charem robie zakupy tak? I jedynie itemki przenosze na glownego

15831637.gif

Opublikowano

Nie chodzi o to, oni nie mają tego w logach

Jeżeli ktoś zrobi Ci screena (tak jak mojemu koledze), to wtedy możesz srać w gacie. Nie bój się, przecież itemki teraz drogie są, to powiesz że to tyle warte :)

Opublikowano

Martwie sie dlatego, ze kiedys zamowilem 30kk na mentala wrtedy byl jakos 50lvl + po kilku miesiacach jak mial 62lvl dostalem bana za kupno yang. Napisali nawet w mailu od kogo kupilem lol..

15831637.gif

Opublikowano

:D To ładnie. Ja Ci polecam zrobić tak:

Postać chara 15lvl+ Wystawić jakieś gówno za przeproszeniem za cenę którą zamówiłeś (Np ebo+0 za 666kk ) i osoba kupi to. Później robisz sklep na Twojej głównej postaci (Wystaw coś cennego np ebo+9 )) za cenę 666kk i kup potem przerzucaj i git :) Przez handel lub dla kox'a na ziemie wyrzuć tak jak ja ostatnio smoczą +9 :D (Robiłem to w m1 ch1 rybak ^^ ) Ale udało mi się :D Więc polecam Ci ten sposób ;] też tak kupilem yangi.

PS: Możesz dać minusa jak pomogłem :)

Opublikowano

Wyłącz po prostu HS.

Yangi bierz zawsze na niskie poziomowo postacie.

Czy wiesz, że nisko poziomowe postacie z przediłu 1-25 około jak mają taką ilość yang często są banowane ? Poczytaj troszkę na forum metina, pisze tam iż by zapobiegać boto i kolesiom z allegro będa banowane postacie z niskimi lvl'ami z dużą ilością yang.

Ja ci polecam tak:

1. Idziesz noob charem ( najlepiej około 26-30 lvl)wystawiasz sklep koleś kupuje.

2. Przychodzisz główną postacią w miejsce gdzie masz noob chara ( polcam jakies odludne miejsca)

3. Wystawiasz shopa główną postacią z jakimś itemkiem z twojego eq.

4. Noob charem kupujesz a potem wywalasz ten item by nie było powiązania między postaciami.

A i tego noob chara zrób na innym emailu lub poprzez zmiane emaila dodając w jakimś miejscu przez @ . np [email protected] zmieniasz na [email protected] najlepiej na gmailu zrob konto. Wtedy możesz mieć 10 kont na jednym emailu bez powiązań.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...