Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Body/Mental Do 65Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od razu przejdę do rzeczy a mianowicie; Zrobiłem se konto na s8 (onyks) i teraz nie wiem czy lepiej grac bodym czy metnalem od razu zaznaczam, że nie mam zamiaru dobijać nim 80lvl tylko 65 dla zarobku. Eq mam już mniej więcej i 5lvl konia i 29lvl woj. Eq to: Smiertelka +9 z kd obrony +3 i speeda +3 200kk na ribka zelak +7 (bede na +9 robil) i 5cio katna +7 na +9 bedzie biżuterii zero ;p.

Opublikowano

Jak only zarobek to body.

Dlaczego?

Aura+ berek+boj=niezły speed + niezłe dmg..

Na metki i bossy wręcz wyśmienity.. na 65lvl możesz z dobrym eq śmigać na metki do 80lvl..

Na 40możesz zarobic w dt

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Do samego wbicia 65lvl ,powinieneś szybciej wbić bodym.

Chociaż wszystko zalezy od eq i skilli ,tak żeby i def ,i dmg były na dużym poziomie.

Na mentala ,po prostu zużyjesz mniej potów w expie ,z bodym nie będzie tak łatwo w v2.

Jak lubisz brać po 2-3 grupki to bierz body'ego.

Jak lubisz bawić się w bicie "większej rupki" bierz mentala -za czym idzie tez to ,że wolniej będziesz bił ,szybko padniesz (poty nie wyrobią za uleczaniem)

Z bodym za to w późniejszym czasie ,będziesz miał nieco mniejsze problemy z expem w v2 ,zależy jak lubisz expić.

Obie podklasy mają swoje +'y i -'y.

Opublikowano

Aha tylko jeszcze tak dodam na marginesie ku aura kosztuje 25kk, a silne do 5-10kk. Postać nie ma być całkowicie do zarobku chciałbym z niej czerpać troche przyjemności, a nie łoić metki jak maszyna :P. Aktualnie jestem mentalem i zainspirował mnie ten filmik:

To jest ukryta treść, proszę

. Autor gra mentalem co prawda dmg nie za wielki, lecz z expem sobie radzi bo bodym to lipa z expem :|.

@ Up z tego co oglądałem na youtube (filmiki FuBu) żalił się, że gra mentalem nie bodym. Jest wręcz przeciwnie niż Ty powiedziałeś Mental jest dobry do 70lvl póki do groty się nie dojdzie bo tam moby cały czas przeszywają i za przeproszeniem gówno masz z silnego.

Najbardziej dobijające jest to, że aura kosztuje aż 20kk <_<

Chce aby się expiło przyjemnie, a nie co chwila dead ;d

Opublikowano

Dobra biorę bodego po dłuższym zastanawieniu bo jak będę dropił z metków + fishbot na innym koncie to kupie se jakieś porządne eq i będę w stanie dorównać mentalowi z przeciętnym eq.

Opublikowano

Ja zdecydowanie wole wojownika mentala , poniewaz na 40 lv z bojowcem to kosa na metki na BO ja zarabiam dziennie na nich od 5-40kk ( czasami jak dropnie aura to sell za 25kk)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...