Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Mcinek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W plemiona rozpocząłem grać tydzień temu, nie odwiedzałem wcześniej tego działu,wobec tego mam pytanie czy istnieją jakieś hacki który pomoże mi w stworzeniu silniejszej wioski w jaki kol wiek sposób w oficjalnej stronie ?

Opublikowano

Gdzieś w tym dziale ukrył się ponoć działający bot do plemion.

Mogę nie mieć racji, ale pewnie nie działa, bo wszystkie światy miały update do wersji 7.0, a na tej wersji bot nie działa. ... ale zawsze możesz spróbować.

Innych rzeczy raczej nie znajdziesz..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli by chodziło o bota nic to ci nie da ;) Skoro jesteś nowy wystarczy pare fejków i sie wkręcisz od razu :) Na początek sa 2 style gry Defensywne i Ofensywne dużo musisz się dowiedzieć i jeszcze muszisz wiedziec na jakim świecie byś chciał grać poniewaz z monetami wolniejszy tryb gry, bez monet rycerza itd szybka rozbudowa. A jezeli bys chcial uzywac bota wyłapią go ci tak czy tak, na poczatek itak musisz sie nauczyc jak produkwoac wojsko itd bo wątpie czy za 1 razem tak wypalizz z grą :) Nie radził bym grać na bocie po 1 to psuje to grę tak zwana radość a po 2 mogą cię złapać i ban na IP możliwe że ci poleci i masz po grze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...