Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.

Grałem wieczorem w WarRocka zajebiste staty 0 - 13 aż tu znów wyjebał Blue SS.

Dla mnie to normalka ale nie teraz.

Komp nie chce mi się włączyc system mam 2 diody niebieska i zółtą pali się tylko niebieska wiatrak w zasilaczu i w płycie głównej działa.

Podajcie swoją diagnoze .

Ja myśle że to problem z zasilaczem.

no siema

Opublikowano

wez w lapska ksiazeczke od plyty glownej, popatrz jakie swiatelka Ci sie swieca, i popatrz na wzor w ksiazeczce, mialem tak samo z MSI, padua puyta guwna

logo_black3.png

Opublikowano

Nie wiem, mi wymienili na nowa, i jeszcze procka dolozyli to mnie wynioslo 200zl, ale sama plyta jakies 90zl

Zalezy na jaka chcesz wymienic, ja mam skuadaka z 2001' :D, ogolnie to mam 3 kompy, ale ten skuadak 2001 to ten co padua puyta

I Crysis ciagnie ma srednich przy 70fps

logo_black3.png

Opublikowano

Blue ss to jest to, że komp ma za mało mocy, najczęściej przyczyną bs jest przepalający się zasilacz, twój mógł się spalić, jeżeli to był kicz no-name to mógł za sobą pociągnąć inne podzespoły.

Innym razem.

Opublikowano

mi kiedyś bsod`y wyskakiwały co chwilę i myślałem że to przez zasilacz albo płytę główną, ale po odłączeniu czytnika kart pamięci i poprawnym podłączeniu diody od hdd (diode od zasilania mam odłączoną) blue screeny przestały w ogóle wyskakiwać

Zbieram + i 5

Opublikowano
Bogusuaf.

Blue ss to jest to, że komp ma za mało mocy, najczęściej przyczyną bs jest przepalający się zasilacz, twój mógł się spalić, jeżeli to był kicz no-name to mógł za sobą pociągnąć inne podzespoły.

NO pierwszy raz sie zgodziliśmy:P

Tak jak napisał,zasilacz sie mógł zjebać jak masz pecha to wziol za soba płyte ram i procesor.Przykro MI:)