Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wejsciem! (Multi)

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tez nieraz mam taki błąd nie wiem czym to jest spowodowane ale po chwili juz powinno ci działać jak mi się to pokazuje to po 30sek juz jest normalnie

Opublikowano

a czy jak Ci to wyskoczy to co robisz??

-Na nowo odpalasz coda??

-Czekasz 30s?

-Wylaczasz czekasz 30 s i włanczasz?

-Czy cos innego?

Opublikowano

Może BAN może nie.

Sprawdź tak po 5 min lub nawet do godz. Jesli dalej bedzie tak pokazywało, BAN.

Chcesz się upewnić? Wejdź w ustawienia --> konto i zobacz na Status VAC.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

W takim razie masz bana i już sobie nie pograsz w Black Opsa, w singla możesz nadal grać i zombie, ale w multi nie do czasu wyjścia AlterOpsa.

Opublikowano

I teraz Cię zaskoczę ! ;]

Powiedz mi ( autor tematu ) czy masz jakieś inne części z serii Call Of Duty ?

Jeżeli tak to nie martw się na zapas, ponieważ ja mam bana na mw 2, a w Black Ops,a pykam sobie non stop ;]

A co do tego błędu, to pojawia się to gdy dostajesz " zwarcia " steamu, zanim jeszcze wejdziesz do gry.

Moja rada ? Jeżeli znów Ci się pojawi ten problem, wyłącz i włącz steam, a jeżeli to nie pomaga, to poczekaj chwile, uruchom ponownie komputer i ok będzie ;)

Miłego grania

3066.jpg
Opublikowano

@Up Mam Ci dać ss, jak mam tak samo a chwilę później gram ?! Ja was nie rozumiem, za przeproszeniem gówno się znacie a się wypowiadacie, tylko dla postów ?

3066.jpg
Opublikowano

Tak się czasami dzieje lub gdy jest zwarcie w steamie jak powiedział któryś z kolegów , lub poprostu gdy masz właczone za dużo programów które obciążają twego kompa :D Albo poprostu internet ci rozłącza momentami xD

Poco mam robić jaką kolwiek sygne skoro itak mi ją możecie edytować ...

Opublikowano

"zablokowana na niektorych bezpiecznych serwerach z powodo podejrzewania uszustwa " to z pewnoscia ban ale moze byc tak jak w przypadku MW 2 (ja tak mialem ) dostalem bana na MW2 bylem zrozpaczony gdyz dostalem juz drugi raz bana jednak nie czitowalem i po 2 tygodniach mnie odbanowali wiec moze tak jest i w tym przypadku ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...