Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki Mpcforum...

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam pewne straszne pytanko :DKTO ZAŁOŻYŁ MPCFORUM?

Jestem bardzo ciekawy... Proszę o udzielanie się modków... Ciekawe co oni oi tym forum wiedzą...

Nothing to do here.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bohaterami forum są tytułowi Kajko i Kokosz, dwaj słowiańscy wojowie, mieszkający w grodzie kasztelana Seldka. Ich głównymi wrogami są Zbójcerze pod komendą Owneda i jego zastępcy Mateqa. Do innych ważnych bohaterów forum należą żona Mouthainsa - Dudsonowa, mały smok Młody, czarownica Solenizantka i jej mąż – zbój Lord Makin, oraz ciamajdowaty zbójcerz M@niek.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

ale jak kokosz, to i kajko był...

Nie wiem czy napisałeś to dla jaj ale to jest 100% prawda. Mało kto wie ale to oni założyli to forum ;) Kajko chwilę po tym jak założyli forum odszedł.

card.png

Opublikowano

Nie wiem czy napisałeś to dla jaj ale to jest 100% prawda. Mało kto wie ale to oni założyli to forum ;) Kajko chwilę po tym jak założyli forum odszedł.

Dokładnie. Widać jak się znacie...

Opublikowano

KAJKO I KOKOSZ

A NIE KOKOSZ I KAJKO KURWA IDIOCI

// za takie teksty dostaje się warna...

Nie wiem co miał na celu ten debilny post ale jeśli chcesz zwrócić na siebie uwagę to lepiej ubierz się w różową sukienkę.

card.png

Opublikowano

Niszczycie system ! Jedna osoba napisała kokosz i 10 kolejnych też pisze kokosz.

Pozdrawiam Oskara z Gdańska :*

Żeby nie było spamu forum założył kokosz ^ ^

238626.jpg]
Opublikowano

Wiedziałem tylko o Kokoszu. :rolleyes:

musiałem się zalogować żebyś sobie uświadomił , że jesteś idiotom.

Jak coś robisz to rób to poprawnie :P

odmiana:

(1) lp liczba pojedyncza idio|ta, ~ty, ~cie, ~tę, ~tą, ~cie, ~to; lm liczba mnoga ~ci, ~tów, ~tom, ~tów, ~tami, ~tach, ~ci

Opublikowano

Nie wiem po co temat,rozumiem - chęć wiedzy,tylko że teraz po x takich samych odpowiedziach temat robi się bezsensowny.

Mało kto wie ale to oni założyli to forum ;) Kajko chwilę po tym jak założyli forum odszedł.

+1

różową sukienkę.

<3<3<3

A nie zapominajcie o Ziomalu i Panu z nickiem na L :)

Jak już o tym mowa to chyba Stranek też się zalicza : D

Z różnym skutkiem,ale współtworzył to forum.

Opublikowano

Ja dołączyłem do forum za czasów Mou jako usera i Owneda! jako moderatora w dziale metin2 ;]

ahh to były czasu ; ) Spam w mt2 był jak cholera xF

Ja dołączyłem w kwietniu 2009, a Mou w maju 2009 więc mam troszkę dłuższy staż tutaj od niego :P

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Forum zostało założone głównie przez Kokosza bo on najbardziej popłynął z tematem, u jego boku pojawiły się takie charaktery które rozwinęły to forum, byli to m.in. Seldek, Mlodyske, lod, Ziomali i inni których było sporo w tej historii i bez których to nigdy by nie powstało ;). Chętnie bym się rozpisał dokładniej lecz to niema sensu bo tych ludzi już niema, zostali nieliczni tylko w postaci obserwatorów i pojedyncze osoby które do dziś są w kadrze ;).

Pozdrawiam,

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...