Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasins Creed 2 Czy Conviction?

ch00y

Wybierać  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupi??

• Assasins Creed 2
      24
    • Splinter Cell Conviction
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś tam napisał, ze zeby przejść assassina to najlepiej zaczynać od razu od jedynki, ponieważ ma się braki w fabule,

otóż to nie prawda ja sam zacząłem od 2 i jakoś mi to nie oddawało w grze, że nie znam historii przodka, aha no a przecież,

po co przechodzić 1 jak i tak w 2 jest nowy bohater (przodek), co najwyżej jak chodzi o głównego bohatera Desmonda,

Więc jak chcesz brotherhooda to nie musisz przechodzić 2 żeby uzupełnić braki fabuły lecz w II i w Brotherhood są tacy sami bohaterowie.

Oczywiście, że kupuj AC : II od SC Leczto zalezy co cię interesuje czy Renesans czy nowoczesność obie gry mają wspólną cechę: Ciche zabójstwa

Ja polecam ci osobiście AC II

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam AC od 1 do Brooterhooda, może Ci sie spodobać średniowieczny klimat tej gry, a jeżeli conviction to wiesz, bardziej nowocześnie.

Opublikowano

ludzie to jest ze stycznia to chyba juz wybrał gre pozdro

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...