Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jest Szansa Na Odbanowanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana na metku pl,...ale od początku.

Expie sobie na weithacku ninją 53lvl obalam cały spot na bo, weithack jest z powiększonym zasięgiem wiec na spocie moby lecą do mnie, ja stoję moby dedają.

Na bocznym spocie expi se jakiś sura, a jakaś ninja 27lvl się wierci kolo mnie i tego sury. Expie woja 28lvl w pt na 2 metku, woj stał kolo mnie. Nagle pisze GM na szept "Fajnie się gra na hackach?" czy jakoś tak, i odrazy ja "stop exp" i jak najszybciej zdjąłem cale eq i wrzucam na woja, bo już bylem pewny ze mam bana, Otwieram 2 metka z tym wojem i akceptuje handel, otwarłem 1 metka z ninja i chce resztę eq przełożyć a tu wywala, a jak się loguje to "konto zablokowane"

GM stal na pewno kolo mnie tyle ze był ukryty bo ja mu napisałem ze nie gram na hackach a on "no przecież widzę". Na ninji zostało jeszcze dużo wartościowego eq oraz około 90kk. Wiem ze to głupota expie na weithacku kolo ludzi ale zawsze grałem na hackach kolo wiary a oni pisali ze masz bana itp a i tak nie miałem.xD Kiedyś na bo z 27lvlem tą ninją właśnie kładłem spota całego na bo na chmurę na DMGi tez przy ludziach i nic nie było, nawet ktoś mnie nagrał jak jade spota całego w świątyni na chmurę i wrzucił filmik na yt, filmik jest do tej pory a bana tez nie dostałem (jak chcecie to wam dam linka do filmiku).

I teraz pytanie do was, czy są szanse na od-banowanie, jeśli tak to podajcie jakieś podpowiedzi co mam do nich napisać.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

@EDIT: jak nie to się wkur*iam i na wypłatę biorę 3 dychy, kupuje 1kkk, eq+9 i będzie zemsta, wszyscy się będą składać na wolnym :angry:

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

konta ci nie odbanują, ja dostałem za FB na stałe i oberwało się jeszcze moim innym (wszystkim) postaciom, które też dostały bana na zawsze. Po prostu tak jest że za hacki nie odbanowują bo 70% graczy po odbanowaniu i tak dalej grałoby na hackach i gieemi to wiedzą.

P.S możesz dać ten link do filmiku, bo akurat siedzę na YT i się nudzę w ostatni dzień ferii

reflink - zakaz umieszczania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...