Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komórka na abonament za 1zł

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem się przerzucić na abonament, a jak wiadomo jest dostępnych masę komórek za 1zł, a jeśli nawet nie to i tak kosztują grosze (niektóre3 zł, niektóre tylko 20 zł itd.). Do rzeczy: Chciałbym kupić sobie tanią komórkę z tanim abonamentem, gdyż wiele nie telefonuje. Oczywiście sprawy formalne przejdą na mamę (co byśmy zrobili bez naszych kochanych mamusi <3). Oczywiście biorę pod uwagę tylko Plusa. Jako iż nie jestem obcykany w świecie komórek zwracam się do was z prośbą o w miarę fajną komę. Moje wymagania: Bluetooth, w miarę duża pojemność i możliwość odtwarzania mp3.

Najbardziej skłaniam się w stronę SE, jednak jestem otwarty na wasze propozycje. Dodatkowo prosiłbym, abyście podając modele dali linki z opisami/zdjęciami itp. itd.

Fenk ju z gury!

@edit

Zapomniałem dodać, niektóre komórki są dostępne chyba tylko z danym abonamentem. Mnie interesuje takowy do 30 zł.

bez gif.

Opublikowano

@up

no właśnie ;s

nokia 5310 mi się podoba i se k800i, ale wątpię, że jest ona w jakimkolwiek abonamencie za niską cenę (już tego 1zł się nie czepiajmy - byle tanio)

@edit

Nokia:

Podsumowanie:

cena telefonu: 349.00 zł

aktywacja: 49.00 zł

abonament/miesiąc: 25 zł

w sumie za cały okres: 423 zł

@edit2

znalazłem dwie ciekawe ofert. Doradźcie którą wybrać:

http://www.skrzydelko.pl/oferta/lg-KM380-E...anym-Numerem-24

http://www.skrzydelko.pl/oferta/samsung-SG...internetowym-40

bez gif.

Opublikowano

pytanie: szukam telefonu za 1zł przy tanim abo

odpowiedz: kup omnie

nom, gz

nie wiem co Ty w plusie widzisz takiego ze tylko on wchodzi wgre.

przy takim abo nie ma co myslec o telefonie i lepiej kupic prepaida i powiedzmy se k750 za 100zł na allegro (y to szajs jak kazdy se, ale jak na ta cene jest znosny)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@up

nigdy nie miałem styczności z innymi sieciami, a ryzykować nie chcę. A tak poza tym w moim mieście z tego co wiem jest only plus i play

bez gif.

Opublikowano

Playa Ci polecam skoro nie chcesz duzo smsowac/telefonować...ja mam abo tam i nie jestem zadowolony bo szybko cała kasa schodzi ;p

W Playu masz tanie komórki przy abonamencie 30 zł,nie wiem czy bys nie kupil za max 100 SE k800i w abonamencie 30 tam : D.

Opublikowano

Okiej, zdecydowałem się na LGka. Last kłeszyn: Czy jak zgubie/ktoś ukradnie/potłucze mi się telefon to będę mógł zerwać umowę, czy abonament muszę płacić dalej przez 2 lata?

bez gif.

Opublikowano
Okiej, zdecydowałem się na LGka. Last kłeszyn: Czy jak zgubie/ktoś ukradnie/potłucze mi się telefon to będę mógł zerwać umowę, czy abonament muszę płacić dalej przez 2 lata?

Jezeli nie dbasz o telefon to LG odradzam i szybko Ci sie zepsuje, napewno nigdy bym go nie dał zadnej kobiecie.

Co do umowy... Ty podpisujesz umowe na posiadanie numeru, opłacanie go + rozmowy smsy i takie tam, telefon jest tylko dodatkiem którego w ogole nie obowiązuje umowa.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Okej

tac ol.

Fenk ju gajs.

@wrotek

Szanuję telefon więc nie ma obaw, a poza tym nie będzie chyba aż tak źle ;s

EOT

bez gif.

Opublikowano

@up

nie nie kupiłem. Nie mają narazie na stanie, wykupione all.

Ale topic już zamknięty. Wybrałem już.

bez gif.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mogę ci muzyczną polecić (brat ją ma) Motorola V8 razr, fajna sprawa. Do tego ma całą metalową obudowe i 512 mb wbudowanej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...