Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Serwis MPC Forum.pl organizuje konkurs. Do wygrania nie ma drogocennych nagród, ale są inne nie mniej cenne.

Ikonka działu musi być powiązana tematycznie z grą oraz pasować do kolorystyki forum. ( tzn. żeby tło obrazka nie było białe albo żółte, etc. ) W tym przypadku z działem Tibia.

Rozmiar ikonki: 60px x 60px (pikseli)

Zwycięzca zostanie posiadaczem specjalnego forumowego userbara oraz otrzyma rangę " Zwycięzca konkursu - dział Tibia" (lub coś w tym guście, możliwe, że do wyboru będzie własna ranga na forum)*

Wszelakie projekty proszę umieszczać tu w tym temacie do dnia 10 marca 2009. Zwycięzcę wybierze administracyjny jury.

Także graficy do roboty! ;]

Pozdrawiam,

Lord Makin;)

*- autor ikonki traci po wygraniu konkursu prawa autorskie do niej. Prace z widocznym, psującym wrażenia podpisem nie biorą udziału w konkursie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To ja pierwszy :) Bardzo odwazne logo, szczerze powiedziawszy nie mam pojecia skad wzialem taki pomysl :D

tibia.jpg

Opublikowano

Dobra, to jest obrazek, który jest własnością Cipsoftu -.- ;p Ale jeśli ktoś doda ładny napis "Tibia" ^^ Pasujący to można rozważyć taką propozycję. Prace złej jakości i w niskiej roździelczości nie będą brane pod uwagę...

Ale to w klimacie Boćka + napis i byłoby fajnie ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

81546782.gif

beztytuuqqd.png

Kto stworzy tego specjalnego userbara? :D

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Narazie propozycja Mateqa jest najlepsza ;] Więc jeśli nikt sensowny się nie zgłosi do wyznaczonej daty ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Czemu wszystkie aktualne loga działów mają rozszerzenie gif? Pytam z ciekawości. ;>

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Uwaga! Jako, że administracja jest nieprzewidywalna konkurs został przedterminowo rozstrzygnięty.

Wygrał MATEQ!!

Co do nagrody pisz na PW do mnie ;)

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...