Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spam Czatu, Jak ... ?

d3tonator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie da rade spamować czat podczas gry, np. pisać do każdego gracza jakieś pierdoły, jeśli tak to jak ... ? bo ryje w google od rana, jak świnia za truflami i nic nie mogę wykopać, trzeba jakiś bot czy jak widzę że goście nieraz spamują, ja mam [OSH]oshicod4relv5 może tam w konsoli trzeba coś wstukać.

Edit// Sorry za złamanie regulaminu.

Opublikowano

Musiałbyś sobie to napisać w jakimś języku programowania. takie boty wysyłają do konsoli polesenie "say text" i tyle..

Opublikowano

Jeśli coś wrzucasz, musisz te pliki przeskanować, nawet jak to nie ty uploadowałeś -> regulamin...

skanował nie będę bo tam jest limit pobierania co 40 minut, ale bez przesady jak już by na OSH virusy rozprzestrzeniali to nie zostało by nam nic innego jak tylko jebnąć sobie head samemu...:)

@t3ix to chyba nie jest takie proste, zwłaszcza jak się nie wie jak to ugryźć, a poza tym jak bym wiedział jak takie coś napisać to sam bym boty trzaskał na klawierce a nie na cudzych szalał, ale dzięki za info

A nikt tego jeszcze nie napisał, może ktoś ma informacje o takim spambocie, to niech się podzieli z nami wszystkimi ... :)

Opublikowano

skanował nie będę bo tam jest limit pobierania co 40 minut, ale bez przesady jak już by na OSH virusy rozprzestrzeniali to nie zostało by nam nic innego jak tylko jebnąć sobie head samemu...:)

@t3ix to chyba nie jest takie proste, zwłaszcza jak się nie wie jak to ugryźć, a poza tym jak bym wiedział jak takie coś napisać to sam bym boty trzaskał na klawierce a nie na cudzych szalał, ale dzięki za info

A nikt tego jeszcze nie napisał, może ktoś ma informacje o takim spambocie, to niech się podzieli z nami wszystkimi ... :)

Edit// OK widzę że nic z tego nie będzie, to może czat głosowy .... ? czyli jak podpiąć winampa zamiast mikrofonu .... ? mam mostek to bym połączył wyjście z wejściem, pytanie tylko czy karty nie zjaram ... ?

Opublikowano

Nikt nie zrobił samego spambota czatu bo to jest bez sensu :P

To jest proste do napisania, jak się zna jakiś język C++/Asembler..

Opublikowano

Nikt nie zrobił samego spambota czatu bo to jest bez sensu :P

To jest proste do napisania, jak się zna jakiś język C++/Asembler..

Jak się zna to pewnie proste, a w jakimś czicie niema takiej opcji, jest wszystko ale tego żeby nie było .. ?

od biedy to może w c++ bym spróbował kiedyś się tego uczyłem, tylko jak byś podał jakiś namiar na jakieś info jak tego dokonać, bo widzę że się znasz na tym :)

a tak z innej beczki, da radę zmieniać cd-key tak jak nick rotacyjnie jeden za drugim tak żeby nie można było mnie potraktować tempbanem ... ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...