Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 >>> Zapowiedzi

Joaquin Phoenix

Metin2  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wyrzuceniem zapowiedzi?

• Tak
      33
    • Nie
      1
    • Nie mam zdania [ wi?c po co si? wypowiadam ?]
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam, że przez zapowiedzi gracze czekają, a twórcy muszą się spieszyć. Przez to evonis i evenye to takie shity ..

Lepiej pracować w ukryciu ..

Wiem, że ciągnie aby pochwalić się swoim dziełem, ale przecież trzeba je najpierw skończyć <3

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

W związku z tym, że kilkanaście osób przede mną było na TAK, czuję się zobligowany do napisania paru słów więcej odnosząc się do konkretnych pktów :

* Tylko jakieś 30% z serwerów zapowiadanych wychodzi

I właśnie dla tych 30% jest ten dział potrzebny.

* Jest to miejsce największego spamowania na całym MPC.

Po to mamy moderatorów, żeby spamu pilnować. To, że dział jest popularny jest tylko na + dla mpcforum.pl.

* Wiemy że trudno wszystko wykonać jak opisane, jest wiele zdarzeń których przewidzieć się nie da przez co wiele userów jest zawiedzionych.

Za to bierze odpowiedzialność osoba tworząca serwer a nie mpcforum.pl, więc nie powinno być to przedmiotem Twojego zmartwienia. Mpcforum.pl to forum, a nie strona www z treścią tworzoną przez redaktorów. Każda osoba tworząca temat/posta bierze za niego pełną odpowiedzialność.

* Nie było zapowiedzi i było dobrze.

Nie było mpc też było dobrze. Kiedy nie było zapowiedzi ludzie nie mieli gdzie dyskutować na temat zapowiadanych serwerów. MPC daje możliwość dyskusji na ten temat. Forum służy prowadzeniu dyskusji.

* Nie ma idei serwerów prywatnych. Nie ma co odkrywać, bo wszystko odkryte zostało.

Nie wiem o co Ci chodzi, ale raczej nie jest to związane z tematem.

* Serwery się szybko nudzą bo albo coś nie jest tak jak chcemy albo już wiemy wszystko i nam się nudzi.

To zapraszamy do gry w inną grę. To nie jest rolą moderatora, aby decydować za nich co się znudzi a co nie. Na prawdę zaskakuje mnie to, że tyle osób powiedziało "tak" po przeczytaniu Twojej ankiety... a w szczególności tego punktu.

* Prowadzi to do niepotrzebnych napinek.

Moderator nie powinien się napinać. Powinien być obserwatorem i powinien być bezstronny. Dyskusja między użytkownikami jest konieczna, bez niej nie ma prawa bytu żadne forum.

Podsumowując, jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...