Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Znikł Xd

jaros006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyzby to ZSZC ? ...

Wlasnie u mnie jak wlaczam nie pisze Ping , status ani nic tylko Water i Fire N/A , myslalem , ze mam cos z netem , bo czasami tak bywalo , ale jednak sie mylilem . Oby jak najszybciej server byl ON .

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Update Preview

Hello,

we want show you what we plan to add in the next update.

1. New Tradecoin

"Diamond" will be added to NPC Stella.

Diamons can be bought and sold for 2,000,000,000 gold.

In future you will be able to do exchanges with a max gold amount of 25B

Screenshot:

2. Unique Scrolls

NPC Stella will sell Unique scrolls in future, too.

Available Unique scrolls will be:

Tiger Girl (Titan), Cerberus,. Uruchi (Titan), Isyutaru (Titan), Lord Yarkan (Titan),

Demon Shaitan (Titan) for Fire/Water only, Shinmoo for Fire/Water only

The spawned uniques will not send a Unique notice and a Unique-kill notice.

You can use the scroll only with a friend. You have to target another player and use the scroll. It will spawn the unique next to him.

More Unique scrolls may come in future.

Screenshot:

3. Special Items

Avatars and Others sold by NPC Stella will be changed.

4. Event

Monster Town Event will start on 2nd February 2011

Unique Monsters will take over Jangan City and it's your job to kill them.

5. Others

New Avatars will be added to our shop.

Jednak to nie Zhakowanie ; D

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

To co ZsZc pada jak ecsro czy jak bo juz sie gubie to hack czy update ;/

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Atakowany w sesie ze co bo nie czaje wiadomo kiedy bedzie ON

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Taka sama historia jak z ECSRO, nahapali się kasy i dowidzenia ;D Ale jakoś szybko? Troche szkoda mi tego tygodnia grania ale bywa i tak :)

Pozdrawiam tych, którzy ostro wpierdalaja kase w gre :)

Opublikowano

daj spokoj , a taka maszynka tam stala ;d , dobrze ze nie wladowalem kasy , moze bedzie ON : D

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Skad masz informacje ze server padl

18706.png

Opublikowano

Hahaha nie server jest atakowany tylko jakies zamieszki sa w egipcie z tego co wiem

18706.png

Opublikowano

Serwer został zaatakowany i chyba szybko się z tym nie uporają bo notka na stronie głównej była wczoraj.Jeśli ZSZC rzeczywiście padnie to na pewno napiszą coś na forum.Na razie jest tylko mowa o atakach,więc nie wiem po co ta panika.Szczerze mówiąc nie gram już na zszc nie mnie to nie obchodzi czy zamkną serwer czy nie.Jak zszc padnie to powstanie jakiś inny priv podobny do tego.Tyle na ten temat.

sygnl.png
Opublikowano

a ma ktos jakis inny priv fajny bo chyba na zszc niema co liczyc

18706.png

Opublikowano

Prosto z forum pg.

"As the title says the servers will be offline for at least the next 24 hours. Do not make topic or posts concerning this. They will be closed / moved to Junk Yard, poster or topic starter will be warned / infracted.

We will notify everyone when there is more news."

Czyli serwer prawdopodobnie bedzie zamkniety przez nastepne 24h.

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

Oby tak bylo ze tylko 24h

18706.png

Opublikowano

Otworzą pewnie wcześniej. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...