Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mtcore[Pl][Dedyk]

sura1234

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie .... Wszystko będzie naprawione , a jeśli dobrze pójdzie to jeszcze dziś. Strona nie działa ponieważ tak jak i serwer jest postawiona na jednej maszynie. Zapraszam na chat http://xat.com/MTCore gdyż tam możecie się więcej dowiedzieć co do serwera.

@ediit

Serwer on

Opublikowano

Ziomki Po co dajecie Eq Z navi a Potem Cofki robicie to wasz problem daliście to teraz płaczcie nie będę już tracił czasu na tego serwa kompletne DnO jak już GM daje Itemki z Navi to kompletna Klęska

NQ!!!!!

Jeszcze coś jak byscie pomyśleli to byście w Logach Sprawdzili:) i byście all wiedzieli kto ma tego Itemka a nie odrazu Cały serwer Ciągnąć za to!!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Pewien Pan z MPC wlamal sie na serwer jak na wiele innych i nikt z ekipy MTCore.pl nie dawal nigdy nikomu itemow!

Serwer byl off chwilowo by naprawic to wszystko co zrobil ten pewien Pan.

Serwer jest zabezpieczony i dziala stabilnie , nikt nikomu eq nie rozdaje!

Po zalataniu dziury oraz zwiekszeniu expa opinie na temat serwera sa przychylne.

Prosze o wyrozumialosc oraz o to by kazdy pierw wszedl i zagral a nie wystawial opinie na - nie zakladajac nawet konta!

z powazaniem SoA.D

Opublikowano

ja osobiście polecam serwa mam 80lvl stal +9 Tryton+9 (w końcu) te bodzie i 60% na ulepszenie ehh ;p jedno co mi się nie podoba to zbugowana Grota v1 v2 brak dropu Broszurki nie lecą od 80 chyba w ogóle no i exsp też już żałosny kolejny -----6 i7 bon is i kd 80% lepiej jak by było kd 35% pvp trwa dłużej i jest ciekawsze tyle od mnie serwer jak najbardziej polecam i zapraszam Chunjo Gildia DayOfDeath:)

26495931301941812087.png
Opublikowano

MrSinos: No i co z tego, że nazwa jest podobna to Twojego "starego" serwera? Może od razu podaj ich do sądu za plagiat ;/

Opublikowano

Serwer off wie ktos dlaczego ?? W rankingu nie ma graczy :/

Robia serw od nowa czy co ?

Liczba kont: 14

Liczba postaci: 3

Graczy online: 0

Opublikowano

Proszę zawsze czytać co jest na stronie głównej ( Lub pytać osoby z ekipy mtcore.pl ), a nie kierować się komentarzami graczy.

Była dziś przerwa techniczna, lecz bez cofania.

Serwer jak najbardziej działa i jest w pełni sprawny.

ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ GRY !

Opublikowano

Informacja dla Graczy których interesuje serwer, jest on już w jak najlepszym stanie, obecnie kilka poprawek i startujemy stabilnie.

Opublikowano

@Up MrSinos: to posiadasz licencje na pliki serwerowe?

to byla moja wypowiedz. Chce cos powiedziec, nigdy nie wlamalam sie na zaden serwer.

...mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa...

Opublikowano

@Up MrSinos: to posiadasz licencje na pliki serwerowe?

to byla moja wypowiedz. Chce cos powiedziec, nigdy nie wlamalam sie na zaden serwer.

Błąd Administratora, nic więcej - ale za błędy się płaci, to nie ulega wątpliwości.

Mniejsza z tym, gorąco zapraszam na serwer!

Sakiewka na pieniądze dająca skille na P, kosztuje 20 mln. yang, do nabycia u handlarza broniami!

Możemy otrzymać skille nawet na piątym poziomie postaci!

Dropiące sztabki w postaci 500,000; 1,000,000; 2,000,000 yang!

Przyjemna gra, miła atmosfera i co najważniejsze - zacięta walka nad stworzeniem najmocniejszej postaci w grze!

Przyłącz się i Ty!

http://mtcore.pl

Opublikowano

Od dziś zajmuje sie Serwerem Zaraz Wprowadzam Nowości na serwer Epiki Oraz inne rzeczy Cała rozpiska Bedzie dostepna na mpc forum oraz Na stronie serwa

Odbuguje noby Bo zbugowane:)

Podrawiam

mariusz12

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...