Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ... ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był update, więc po nim są różne problemy. Wprowadzą 2 nowe rzeczy i 10 błędów. Cierpliwości życzę, bo chyba nic z tym nie zrobisz...

Możesz sprawdzić, czy w przeglądarce działa, ale to wszystko co mogę poradzić.

sg.png

Jak zasłużyłem, to jebnij add.png, a jak nie zasłużyłem, to też add.png !

Opublikowano

Sorki, że sie udzielam, ale propo visty to nie jest ona aż tak "zjebana" jak to ujołeś. Chociaż jeżeli miałbym być sprawiedliwy, to musiałbym brać pod uwagę to, iż procent tej "zjebalności" jest dosyć względny... Zależy m.in. od przyzwyczajeń osoby korzystającej z danego systemu operacyjnego, ale również od jej cierpliwości, ponieważ są osoby, którym jak wyskoczy 1 brak odpowiedzi to po 2 sekundach czekania resetują komputer, a są też takie osoby, które czekają 4 min i nadal wierzą, że program się odlaguje... Ja na ten przykład jestem bardzo przyzwyczajony do visty i na chwilę obecną prawie zapomniałem jak poruszać się w XP'ku lub 7'emce mimo iż mój tata ma na kompie 7'emke. Ostatnio dużo się słyszało, że vista to G*w** albo że jest do D**y i nawet mój kolega ze szkoły (Administrator sieci komputerowej) jest zdania, że 7-emka powinna być jako SP3 do visty... To beszczelne się tak wypowiadać Savant -,- dodam jeszcze, że mógłbyś chociaż dopisać, iż przepraszasz wszystkich których uczucia to uraziło! Nie wiem jak sie pozbieram po tej ocenie visty

:( Mam nadzieję ,że jesteś z siebie zadowolony!

Artykuł o Viscie By Matius | 2011 | All Right Reserved

Szukam Pracy :) na stanowisku:

Programista/webmaster [php, MySQL, HTML, CSS, JS, jQuery]

Administracja baz danych MySQL, serwerów WWW

3184449455.png

Opublikowano

Sorki, że sie udzielam, ale propo visty to nie jest ona aż tak "zjebana" jak to ujołeś. Chociaż jeżeli miałbym być sprawiedliwy, to musiałbym brać pod uwagę to, iż procent tej "zjebalności" jest dosyć względny... Zależy m.in. od przyzwyczajeń osoby korzystającej z danego systemu operacyjnego, ale również od jej cierpliwości, ponieważ są osoby, którym jak wyskoczy 1 brak odpowiedzi to po 2 sekundach czekania resetują komputer, a są też takie osoby, które czekają 4 min i nadal wierzą, że program się odlaguje... Ja na ten przykład jestem bardzo przyzwyczajony do visty i na chwilę obecną prawie zapomniałem jak poruszać się w XP'ku lub 7'emce mimo iż mój tata ma na kompie 7'emke. Ostatnio dużo się słyszało, że vista to G*w** albo że jest do D**y i nawet mój kolega ze szkoły (Administrator sieci komputerowej) jest zdania, że 7-emka powinna być jako SP3 do visty... To beszczelne się tak wypowiadać Savant -,- dodam jeszcze, że mógłbyś chociaż dopisać, iż przepraszasz wszystkich których uczucia to uraziło! Nie wiem jak sie pozbieram po tej ocenie visty

:( Mam nadzieję ,że jesteś z siebie zadowolony!

Artykuł o Viscie By Matius | 2011 | All Right Reserved

kpisz tylko czy robisz offtop ? Pracowałem na 95 potem na 98 potem na xp a teraz vista . Której nie moge ruszyć jeszcze przez 1.5 roku bo umowa na lapie tego wymaga jeżeli zmienie system operacyjny to nie bede mógł dać na gwarancje .

Jeżeli nie potrafisz się wypowiedzieć w moim problemie to sry ale siedz cichutko :/

godnew.jpg