Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Dobrze Bić Pod Ścianą

przemo143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój pierwszy turtorial więc proszę o wyrozumiałość :P

Jeżeli było to sory, ale praca jest moja i będe szczęśliwy jeśli przyda się choć jednej osobie :)

Do rzeczy:

Czy zastanawialiście się kiedyś jak ten sura WP tak szybko rozwala spot w v1/v2/ na bo? Sprawa jest bardzo prosta, wystarczy bić pod ścianą. No dobra nie jest to proste bo trzeba mieć odpowiednią taktykę.

Nie jest ona trudno i można się jej szybko nauczyć. Sprawdza się dla każdej klasy która ma skill typu smoczy wir, czyli taki którym nie trzeba zaznaczać przeciwnika.

Należy zrobić tak:

1. Zbieramy spota

2. Podjeżdżamy jak najbliżej pod ścianę(w wypadku v1/v2 w róg komnaty)

3.Uderzamy 1 lub 2 razy z miecza

4. Klikamy ctrl+h i odpalamy smoczy wir, albo temu podobne(ważne, aby w czasie wykonywania tej operacji klikać klawisz "s", czyli iść w drugą stronę niż znajduje się ścianka)

5. znowu klikam ctrl + h i w tym czasie zmieniamy klawisz na "w"( żeby bić moby)

6.Cieszymy się tym że ponad połowa mobów nie może odlecieć.

Praktyka czyni mistrza, mi blokuje się średnio 3/5 spota(troche więcej niż połowa)

Komentarze zarówno te negatywne i pozytywne mile widziane.

Nie obraże się również za plusa xD

Mam nadzieję że zrozumieliście. To tyle :P Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to chyba większość o tym wie :P Nie trzeba żadnej techniki :D Poprostu zbierasz spota w róg, bijesz chwilkę, ctrl+h, tupka/smoczy wir i z powrotem na konia i jest 1/2 zablokowana ;p Przynajmniej ja tak mam ;d

Na zachętę dam Ci plusika :P

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

zeby bylo prosciej to mozna wcisnoc F12 ( jest zsiadanie z konia w kamermodzie ) cofnoc, skill i leza . 2 opcja to dmg z funkja blokady na koniu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...