Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Testy Skończone! Premiera Serwera!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up No nie wiem czy w minecrafcie to cud... A czy w tej bajce były smoki? ;>

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up

A jak ciagle bedzie cie naparzal jakis naps gdy ty bedziesz probowal zrobic dom?

Za duzo neosów na mpc, wszyscy będą sie napierdalac bez powodu jak w metinie..

Jeżeli wyglada to inaczej to sory, nie znam sie na pvp w tej grze.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Mapa będzie surowa więc GEO nic z nia nie robił i najprawdopodobniej bedzie ona niespodzinką nawet dla modów ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Super tylko że ja równo o 13 próbowałem i nic . Pisze mi że mnie do white listy nie dodali a dodali.

czekałem cały dzień a tu Nic.

Opublikowano

Ja mam pytanie. Regulamin mówi, że domek max 13 bloków wysokości, ale czy dozwolone jest minimalne przekroczenie wartości? Tak się składa, że mój domek przekroczy chyba o 2 klocki wysokości, by postawić dach. Co prawda jego czubku nie obejmie cuboid, ale czy będzie to dozwolone?

Opublikowano

serwer zapowiadał sie świetnie ale mysle ze jest do bani DUŻO lagów i cofaja serwer bez powodów jak by nigdy nic cieniutko...

188.165.196.87

02758850976702993171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...