Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema sciągnełem właśnie call of duty z torentów noi sciągneło mi cd1 cd2 to wrzystko jest oczywiście w win arze no to wypakowałem i po wypakowaniu wyszła instalka to instaluje i nic wyskakuje ze prosze włożyc cd2

sugnadlakelkela.jpg
Opublikowano

nagraj cd1 na cd i cd2 na cd

jak poprosi o cd2 to włóż cd z cd2

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

@up

Popieram w 100%.

@top

Jak nie masz kaski to ściągnij deamona i stwórz wirtualny dysk i przez to zainstaluj....

PS.Masz teraz ferie.? Już Ci się kończą? To dobrze!! Musisz mieć więcej języka polskiego.... -,-

w83od2.jpg

Opublikowano

Powiem tak:

Spierdalaj złodzieju...

Ciężko wydać te 60/120 zł(zależy jaka część)?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

sciągnełem | wrzystko | win arzee |

Polski trudny jenzyk, Kali wie Kali je >.>

Albo zrób tak jak pisali wyżej, czyt: kup oryginał bo ta gra to już kultowa jest nie to co dzisiejsze badziewia, ktoś napisał ci co zrobić z cd albo jak zainstalować przez deamona.

A ja polecam, pobierz grę ale kup słownik.

@Btw. Osama na takim forum mówić o kupowaniu gier, h@ h@?

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

Polski trudny jenzyk, Kali wie Kali je >.>

Albo zrób tak jak pisali wyżej, czyt: kup oryginał bo ta gra to już kultowa jest nie to co dzisiejsze badziewia, ktoś napisał ci co zrobić z cd albo jak zainstalować przez deamona.

A ja polecam, pobierz grę ale kup słownik.

@Btw. Osama na takim forum mówić o kupowaniu gier, h@ h@?

<facepalm> Osama dobrze mowi wlasnie... bo MPC to nie forum WAREZOWE .... wiec ogarnij sie i naucz sie poprawnie czytac ze zrozumieniem. Ten gosc powinien dostac banika za ten temat albo warna -.-. Co mnie obchodza placze jakiegos pirata, ktory woli ukrasc gre niz uczciwie zaplacic za ciezka prace grafikom programistom itd. Sciagasz pirata ? To licz sie z problemami i syfem! No i kopem w dupe od uczciwych graczy.

jqeuR.png

Opublikowano

Ściągnij z neta craka

@UP - po co ma wydawać kase , jak może mieć to samo za darmo , zawsze te pieniążki można wydać na inne rzeczy B)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

<facepalm> Osama dobrze mowi wlasnie... bo MPC to nie forum WAREZOWE .... wiec ogarnij sie i naucz sie poprawnie czytac ze zrozumieniem. Ten gosc powinien dostac banika za ten temat albo warna -.-. Co mnie obchodza placze jakiegos pirata, ktory woli ukrasc gre niz uczciwie zaplacic za ciezka prace grafikom programistom itd. Sciagasz pirata ? To licz sie z problemami i syfem! No i kopem w dupe od uczciwych graczy.

Kopa w dupę to mogę ja ci zaserwować, może ty kupujesz gry w ciemno ale ja wolę najpierw pobrać i przetestować czy warto wydać na coś pieniądze, które na drzewie nie rosną [ takie info. specjalnie dla Ciebie]

Ukraść = Piractwo

Przykład:

Ktoś kradnie ci auto, auta nie ma.

Ktoś ,,zpiraca/piratuje?" ci auto, on też je ma ale twojego nie tknięto.

Czytanie ze zrozumieniem raczej tobie się przyda + słownik, może wtedy odróżnisz dwie różne rzeczy.

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

Zamiast pierdolić głupoty jeden przez drugiego to lepiej sami spójrzcie na swoje partycje dysku twardego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Powiem tak:

Spierdalaj złodzieju...

Ciężko wydać te 60/120 zł(zależy jaka część)?

Bardziej złodziejem wydaje mi się że jest ten który opublikował tą grę w sieci ... :unsure:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A ja jestem ciekaw czy ci wszyscy którzy nazywają go złodziejem sami mają wszystko w 100% legalne, od gier aż po system operacyjny!!

Co do ciebie, w demonie musisz uruchomić napęd wirtualny i wrzucić do niego te pliki ;]