Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opłaca mi sie kupic?? za 50 zł

Witam. Przedmiotem mojej dzisiejszej aukcji jest niesamowita postać ze wspaniała rekrutacja oraz super skillami na serwerze Twierdza. Postac ma poziom 61++ :). Posiada konia militarnego. Skille postaci to : silne ciało(m6-m9) Tąpnięcie(m4-m8) Duchowe Uderzenie(m6-m8) Uderzenie miecza (1-4pkt) Walnięcie(1-6pkt) Skille Konne to: Cięcie m1 Fala 10pkt Stąpnięcie 10 pkt Postac znajduje się w królestwie Chunjo. Postać Ma fryzure z IS kilka przepustek do v2 oraz kilka pelerynek męstwa,Postac nie posiada ekwipunku lecz mam na innej aukcji :) Tym kontem z eq i z buffem bralem 3/4 spotu spzonow w v2.Na koncie znajduje się równiez 500 Sz oraz 4 Sm. Ranqa Rycerski (14-18k). Po jakie kolwieg pytania/screeny proszę pisać na GG 25409293. POstać sprzedaję poniewaz gram na Privkach:) Gratis dorzucam konto ShOP ranqa Przyjazny prawie dobry:D . Rzadko odpisuję na Pocztę, cena jaka mnie interesuje za konto to 50zl.Polecam i Pozdrawiam :) Naprawdę warto:) Sprzedaje jedynie czas poswiecony na zdobycie tak dobrego konta. Konto jest wlasnoscia GameForge 4d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...