Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Usunięte Yangi...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem dzisiaj kulturalnie usunąć wyrzucanie yang więc kolega mi powiedział abym skasował całą linijkę YANG w item proto. Zrobiłem to.

Na serwerze zrobił się BUG. Nie lecą yang z potworów, na ziemie, nie da się wywalić na ziemie. Po prostu 0 dropu yang z każdego potworka.

Powiedzcie mi jak to naprawić? Ewentualnie niech mi ktoś wstawi tą "definicje yanga" którą wgram przez console navicata do item proto.

BARDZO PROSZĘ O POMOC! Gwarantuję Plusy (lub minusy jeśli ktoś chcę) i pochwały BŁAGAM O SZYBKĄ I SPRAWNĄ POMOC!!!

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Spróbuję. Możesz dać linka do tutka z tym?

EDIT: Wszystko działa DZIĘKUJĘ! :)

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...