Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Garena

Gość Pan Maciek

Klany  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory polski klan na garenie jest najlepszy?

• [Pol™] POLACY
    • [!DM] D?bowe Mocne
    • [HKS] SPEED GOLIAT
    • [M*A] Mars Atacks
    • [PL^] Polish Legion
    • [Ja p] Ja pier...
    • [DØØM] Dark Orbit Only My
    • [OmS] Only My Stuff
    • [HG] HempGru
    • [MOB] Marsjanskie Oddzialy Bitewne
  2. 2. Jak oceniasz serwer "Garena"?

• Super :D
    • Fajny, ale moglo by byc taniej...
    • Spoko ludzie, fajnie sie gra.
    • Yyy... Mozna proscic pytanie jeszcze raz?
    • Kijowo, duze ceny, ciezko o dobry sprzet.
    • A co to Garena?
    • Same noooby mocniejsze odemnie. Ciagle padam :D (Nie kojazyc z piosenka) i nie moge nic zdobyc, bo jestem straszna lama w tej grze i nie umiem puscic bota na bazowce (x-1)...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EIC ranga nie jest aż tak wysoka. Z dnia na dzień maleje, na pułkownika obecnie trzeba max 40 tyś. Na szeregowego

Aby mieć rangę Szeregowy pułkownik , następną w kolejności, trzeba mieć w chwili obecnej łącznie około 17.817 punktów rangi.

Następna niższa ranga Major ma obecnie około 9.773 punktów rangi.

;)

Nie prawda.

Byłem na EIC kilka dni temu, ja miałem 160 tys. pkt. a na pułkownika trzeba było mieć 110 tys.

Posiadając 160k miało się szefa, na dzień dzisiejszy jest to jakieś 165k.

A i uwaga - możliwe że ranga spadła, bo podniosłem się w rankingu z 91 pozycji na 89, tak samo jak wiele innych graczy z top'u którzy nie bawili się w takie coś jak "pushing". Chyba dwóch z top 100 poleciało z poważaniem i PD...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyłem na aukcjach, że na początku stawiają cały czas te same osoby. Jest jakaś sztuczka/bot na to?

Bot, jest ale to są pewnie neokidy, które B02 za 3 kredyty chcą wygrać

Szymon1215

Opublikowano

Na EIC ranga spada przez pushing (bot INK'a) zobaczcie sobie w rankingu firm ilu ma graczy EIC.

Aby mieć rangę Szef pułkownik , następną w kolejności, trzeba mieć w chwili obecnej łącznie około 99.308 punktów rangi.

Następna niższa ranga Szeregowy pułkownik ma obecnie około 40.401 punktów rangi.

Opublikowano

Na EIC ranga spada przez pushing (bot INK'a) zobaczcie sobie w rankingu firm ilu ma graczy EIC.

Aby mieć rangę Szef pułkownik , następną w kolejności, trzeba mieć w chwili obecnej łącznie około 99.308 punktów rangi.

Następna niższa ranga Szeregowy pułkownik ma obecnie około 40.401 punktów rangi.

Ekhm chyba przejdę tam ze względu na szeregowego generała :P

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ekhm chyba przejdę tam ze względu na szeregowego generała :P

Jestem za :) Szkoda, ze cie namowilem na zmiane :(

Opublikowano

Ranga na ziemniakach jest naprawde mała z dnia na dzień maleje mam 24 koła pkt i mam szeregowego pułkownika .Na pl1 zeby miec pułkownika to trzeba sie troche o latac:D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No i co :) Tera jak lecisz na EIC to bac sie mozesz tylko generala i szeregowego, bo reszta to newbie :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Na EIC z pułkownikami latają BB z 3 flaxami -.-

Bo ludzie ciągle bocą na x-1 takimi słabymi kontami, a 40k rangi to jest nic ^^

Co do tego bocenia, to to jest dla kredek w klanie :)

Opublikowano

No i co :) Tera jak lecisz na EIC to bac sie mozesz tylko generala i szeregowego, bo reszta to newbie :)

Hehe Nob nie obrażaj bo cie upiernicze przy porcie:D:D

rzeczywiscie troche (noobów) nie o ciebie killer chodzi:p JEST na tym serverze ale chodziaż alieny na 2 gali są wolne

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hehe Nob nie obrażaj bo cie upiernicze przy porcie:D:D

rzeczywiscie troche (noobów) nie o ciebie killer chodzi:p JEST na tym serverze ale chodziaż alieny na 2 gali są wolne

Jak chcesz solo no problem :D

mam pytanie co to jest pusing i jak on działa za pomoc +

Ubijanie podstawionego statku.

Opublikowano

Dodasz mnie ? :D

Mój nick to obecnie - SuperGlu

Niedługo będę zmieniał ale niech na razie będzie :D

Teraz inwestuje w skylaba i latam nostromo z 4 flaksami :P ale jak w Skylabie będzie po 10 lvl to się dużo zmieni :D (EIC)

Klan : M*A

Opublikowano

Ta Garena podoba mi się coraz bardziej przed chwilą wysłałem 600 promerium i nacisnąłem wyślij :D

Zacytuje wam co po kilku sekundach przeczytałem w sylabie :D

Transport surowców na statek rozpoczęty!

Transport surowców na statek zakończony!

Ale fajnie :D

@Edit

Kurde ;( okazało się że niechcący nacisnąłem wyślij teraz -.- i straciłem 1.1k urki na 600 złotka ;(

Opublikowano

Osobiście informuje, że zakończyłem przygodę z darkorbit, i z gareną, oddałem konto mojemu przyjacielowi Maggotwi. Pozdrawiam i życzę oderwania się od nałogu. Proszę wykasować bonckiego z listy.

aadam.png

Opublikowano

A ja wlasnie wygralem lenka na garenie za 1mln:).

Ej a tak jeszcze propo gareny ona wkoncu nalezy do BP czy nie bo jak nie to ja zaczynam botowac.

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Mam ok. 50 dni od rejestracji na garenie, znaczy miałem, teraz maggot ma. Ale nie latalem 24/7 tylko po nocach, i to nie zawsze, w sumie jakies 15 nocy na bocie latałem.

aadam.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...