Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Garena

Gość Pan Maciek

Klany  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory polski klan na garenie jest najlepszy?

• [Pol™] POLACY
    • [!DM] D?bowe Mocne
    • [HKS] SPEED GOLIAT
    • [M*A] Mars Atacks
    • [PL^] Polish Legion
    • [Ja p] Ja pier...
    • [DØØM] Dark Orbit Only My
    • [OmS] Only My Stuff
    • [HG] HempGru
    • [MOB] Marsjanskie Oddzialy Bitewne
  2. 2. Jak oceniasz serwer "Garena"?

• Super :D
    • Fajny, ale moglo by byc taniej...
    • Spoko ludzie, fajnie sie gra.
    • Yyy... Mozna proscic pytanie jeszcze raz?
    • Kijowo, duze ceny, ciezko o dobry sprzet.
    • A co to Garena?
    • Same noooby mocniejsze odemnie. Ciagle padam :D (Nie kojazyc z piosenka) i nie moge nic zdobyc, bo jestem straszna lama w tej grze i nie umiem puscic bota na bazowce (x-1)...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jakis czas temu brakowalo by ci 100k do generala :P

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ano :/

Zastanawiam się tylko, dlaczego tak szybko skacze. Teoretycznie 6 dni temu odjęło za pushing, a ranga nie spadła, ale nawet wzrosła... Nawet tłukąc 24/7 streunery na x-1 nie da rady ogarnąć tej rangi i w końcu dogoni i spadnie ^^

Opublikowano

Ej ludzie mam problem z zalogowaniem jak kopiuje to z tą zmiana int4 wyskakuje mi coś takiego YToyOntzOjY6InJlc3VsdCI7czo1OiJFUlJPUiI7czo5OiJlcnJvckNvZGUiO3M6MToiMiI7fQ==

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Tak z ciekawości - do czego Wam ranga potrzebna? Ja gdybym mógł, wbiłbym 16 poziom i robił inwazję na wrogą bazę jako szeregowy pilot kosmiczny. To by dopiero frajda była z bicia gości z gwiazdkami ;d

Zresztą, te gwiazdki oznaczają, że się boci. I co z tego, jak później gość mając od cholery wszystkiego nie umie ubić nikogo, kto sam coś zdobywał na normalnym serwie? :P

Opublikowano

Fuck!!!!!!!!!!!! Jebane pushboty...

Aby mieć rangę Major, następną w kolejności, trzeba mieć w chwili obecnej łącznie około 80.439 punktów rangi.

Następna niższa ranga Szef kapitan ma obecnie około 54.130 punktów rangi.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Działa Wam serwer Garena? Mnie podczas wpisywania nicku przenosi zamiast na Garenę (jak dotychczas) na wybór serwerów (pl1, pl2, pl3). Skopiowałem też link który przenosi na pl1 (po naciśnięciu przycisku graj) i zmieniłem na int9 i jest:

http://darkorbit.garena.com/?action=externalHome&loginError=99

Opublikowano

Buahaha :D No jak widać zamknęli. Nie da się już tam zalogować :)

Spróbujcie przez :

http://www.darkorbit.de/big/mm1

nie ma do wyboru INT9...

Proszę, oto dowód:

http://en.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?p=1761314

A dokładnie ten akapit:

In addition to this the G Arena instance (Global Asia 2) will be removed. Our partnership with G Arena has ended; we have therefore decided to remove the instance as well. If you have any questions, do not hesitate to contact us.

Opublikowano

Hey Space Pilots,

Today we will be renaming the Global Asia instance to Global America 4; this will mean that all current updates on other servers will also go live on this server. Any existing accounts that on the server will not be affected in any way, they will remain as they are.

The change will not be immediate and there may be troubles with accessing the game or certain parts of the game whilst we are updating it. This is a necessary step to bring the server up to date with the others. As we no longer support certain languages you may notice that all updates to the server are in English; you may therefore have a mix of two languages in the game.

In addition to this the G Arena instance (Global Asia 2) will be removed. Our partnership with G Arena has ended; we have therefore decided to remove the instance as well. If you have any questions, do not hesitate to contact us.

We hope not to cause too much inconvenience for you all whilst this takes place.

Regards

Your DarkOrbit Team

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

No a ile mniej więcej ta aktualizacja będzie trwać?? Przynajmniej tak przetłumaczył googletłumacz.

Mi i evilowi bot nadal lata więc serwer nadal chodzi... tylko logowanie wyłączone.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Mistrzu! Zdradź nam swój sekret! W jakiż to sposób dokonałeś niemożliwego?

No dobra, weź powiedz, jak niby się zalogowałeś na garene?...

Opublikowano

Czyli już po Garenie.... To juz nie mam po co grać bo na PL1 straszne ceny....

Ehhh... a wczoraj w nocy wygrałem Golca

No cóż moja przygoda z DO chyba na tym się kończy.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

We are performing maintenance work on the Bigpoint game portal for you

Sometimes it can't be avoided: somewhere something doesn't work, there are new games, graphics or exciting news - then we have to perform maintenance work so that the Bigpoint game portal and the games are always up to date. We hope you understand, and we will be back as quickly as possible. Just try again in a little while. Your Bigpoint Team

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Ja to wiem, ale konta zostaną na ameryce 4 YEP, YEP, YEP!!!!

mam taką nadzieje...jest taki serwer ??

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

W pewnym obwieszczeniu o Garenie było napisane, że zmieni się ona w amerykański glob 4. Zajrzyj do tematu "Co jest".

tylko kiedy ją dodadza:)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

cwykład pieprzona strona w php ma ok 1,300 plików... wgrywa się na str jakieś 10 min...a taka gra DO ;) 2-3h napewno ^^ + konfigurowanie + reklama na forum ze wystartuje... jak dzisiaj nie zagramy ok 20 to pewnie jutro w godzinach wieczornych

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

no tak ale co mamy siedzieć z założonymi rękami ?

i najważniejszę jak myslicie czy MY (czyt.bociarze) będziemy bezkarni ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...