Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio grając na Monolicie dostałem bana za hacki (FB). Miałem wiele kont, na różnych e-mailach i wszystkie poszły w pi**u. Teraz mam takie pytanie. Jako że bany mnie nie zniechęciły, czy jeśli założę nową postać (na Twierdzy) na e-mailu na którym jedna postać (z Monolitu) dostała już bana, to czy dostanę też bana na nową postać? Chciałbym sobie założyć nową postać na Twierdzy pod FB. Jednak nie wiem czy mi jej nie zbanują za sam fakt zarejestrowania na e-mailu, na którym inna postać dostała już bana. Bo jakby ban miał i tak polecieć, to nawet nie opłaca się jej expić do 30lvl. Mam nadzieję że zrozumieliście. Jakby co to mogę komuś jeszcze łopatologiczniej wytłumaczyć.

P.S Głównie, czy nie zbanowaliby za powiązanie "międzyserwerowe".

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

To nie zalezy od e-maila tylko od Logów/Dowodów ;) Zablokuj HS gdy będziesz używał i może nie dostaniesz.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Nie lepiej po prostu zrobić nowego maila? Bez ryzyka i żadnych obaw o blokadę konta...

Ale żeby nie było - Nie polecam tak robić, dostałeś już raz bana to potem gdy np. dostałbyś za przeklinanie to mógłbyś mieć problemy.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

No po prostu mam już dużo e-maili, no ale dobra zrobię następnego. Mam jednego e-maila, na którym było jedno konto, które dostało bana. Na innych było więcej kont. Dostały bana, ale przynajmniej nie było 1 konto. Tak to jest zmarnowany e-mail, bo tylko jedno konto na nim było no ale trudno. MOŻNA JUŻ ZAMKNĄĆ.

reflink - zakaz umieszczania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...