Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sygnatury...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie ten temat napisac... Wkurzają mnie osoby, które mają sygnatury o wysokości kilak tysięcy px... przez to trzeba przewijac strone 2x dluzej... Mysle ze powinien byc jakis limit na wysokosc i szerokosc sygnatury. Wypowiedzcie sie na ten temat.

sagan20 TO OSZUST!
Admin Cienia
Opublikowano

Składaj raporty moderatorom odpowiedniego działu bądź global moderatorom a oni przywrócą osobnika do porządku.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Myślę ,że rozmiar pliku lub ogólnie sygnatury odpowiedni też byc powinien iż ludzie o słabszym łączu nie wyrobią...

Admin Cienia
Opublikowano
Myślę ,że rozmiar pliku lub ogólnie sygnatury odpowiedni też byc powinien iż ludzie o słabszym łączu nie wyrobią...

Przecież jest takowy, kolega wyżej podał. (regulamin).

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Przecież jest takowy, kolega wyżej podał. (regulamin).

Nie ma takowego punktu - Nie zrozumiałeś , chodzi mi tu ociężar pliku ( rozmiar )

Opublikowano

up

nie koniecznie, może plik być na np. 1280 px, a zapisany w .jpg i odpowiednio spakowany w ps i wtedy on maksymalnie zajmuje 500 kb więc wiesz, a po za tym co do rozmiaru, w sygnaturke można pakować ile wlezie (nie chodzi tutaj o regulamin) po prostu wsadza się tagi z imageshacka i możeny wsadzić bardzo dużo grafik, więc wprowadzenie takowego punktu będzie BEZSENSOWNE.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

,ale chodzi mi o to ,że ludzie coraz częściej wsadzają krótkie lub nawet filmiki minutowe co może lagowac^^ To jest tylko propozycja więc nie mówię ,że tak ma byc i koniec...