Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż rodzice postanowili, że kupią mi skuter PRZED prawkiem, i nie wiem jaki skuter kupić, chciałbym jakiś porządny, gdzie tuning wizualny można zrobić itp. Taki fajny skuter po prostu, żeby po osiedlu pojeżdzić z kolegami itp.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Polecam Yamahę, Aprilię, Peugeota, Piaggio. Nie kupuj Rometów, Zippów i innych shitów bo Cię wyśmieją, że chińczyka masz i będzie Ci się syptał. Btw. Piaggio NRG polecam. Jeździłem, ładnie się zbiera, silnik równo pracuję no i wygląda super a tuning wizualny tu nie potrzebny. Zdejmiesz blokady i do 70 powinien jechać.

Opublikowano

Yo dawg, pakujesz się w wielkie gówno,

Bo pewnie w bani masz nasrane równo,

Nie kupuj żadnych pierdów dla zasranych białasów,

Wydaj pieniądze na furę dla prawdziwych ballasów,

Nie muszą wcale jeździć nasze zajebiste rajdy,

Ważne żeby się bujały w górę i na boki dla frajdy,

Dowal do niego zacne i firmowe felgi,

Jak Cię nie stać - zajeb od Helgi,

Następnie wymontuj mu tłumik i na szyi go powieś,

Bo przecież Twoja zajebista dzielnia to nie żadna wieś,

Skołuj z wszystkich hołmis z Twojej zajebistej hood,

Wrzuć ich wszystkich razem w Twój nowy samochód,

Tak właśnie zyskujesz sobie szacunek czarnych, bracie,

Biali mogą przy Tobie osrać swoje gacie

Opublikowano

Hmm a ten Piaggio NRG to można tuning wizualny czy nie?

76561198014515809.png

Opublikowano

Ja pierdole, tuning wizualny. Na każdy skuter nakleisz swoje uber wieś naklejki czy chuj wie co ty masz w bani do takiego skutera, z twojej az bijącej chęci bycia pro elo koksem, kozackziem na osiedlu wniosjkuje że masz z 15lat a o prawku to chyba mówisz na kartę rowerową...

Nienawidzę dzieci, debili, idiotów, kretynów, wychodzi na to że nienawidzę 99% ludzi na tym forum.

Opublikowano

od 13

76561198014515809.png

Opublikowano

Piaggio Liberty - polecam. Przez całą zimę nie odpalany, nie wyciągałem żadnego akumulatora, nic w nim nie robiłem, po dwóch miesiącach kopnąłem kilka razy i chodzi.

Jak dotąd nigdy mnie nie zawiódł, przyśpiesza żwawo, v-max około 90km/h ale to na jakimś paliwie dla aut wyścigowych. ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hmm a ten?

http://www.scigacz.pl/Piaggio,NRG,Power,DT,DD,PureJet,4064.html to najnowszy? Zależy mi żeby można było okolice pozwiedzać itp :)

Jeszcze do tego, mieszkam w Katowicach Piotrowicach :/

I będę musiał mieć coś żeby dostać się do gimnazjum Kopernika. Ale też dużo mi zależy jednak żeby pozwiedzać, odpocząć itp.

76561198014515809.png

Opublikowano

Oglądałem gdzieś recenzję (chyba na TVN Turbo) tego Piaggio NRG i ponoć się nadaję i w lekki teren tj. szrot czy piach i na asfalt. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

hmmm, a idzie gdzieś fabrycznie nowego kupić? Mój tata to mechanik/elektryk więc jak coś się zwali to mnie nauczy co i jak :P

Tylko nie potrafię znaleźć fabrycznie nowych w sklepie -.-

O a ten tu? Nowym, nie jeżdżono nim Rocznik 2009

http://allegro.pl/wyprzedaz-skuter-piaggio-nrg-2009-tarnowskie-gory-i1429957232.html

76561198014515809.png

Opublikowano

Widzę, że skuter chcesz kupić dla lansu, jak każdy nastolatek, a do czegoś takiego najlepszymi skuterami są Peugeot Speedfight(sam takiego mam i polecam), Yamaha Aerox i Aprilla SR z zajebistymi tylnymi światłami. To są skutery, gdzie za używane na dobrym stanie kupisz za 4 koła + wchodzisz na forum(nie mogę chyba podać) i szukasz sobie setu, którzy ludzie polecają, przy niektórych skuter od razu na koło leci.

Jak nie chcesz kombinować polecam firmę Malaguti, sam w tym roku chyba, będę zmieniał skuter i polecam, brat cioteczny, kiedy był w moim wieku(16 lat) kupował skuter żeby dojeżdżać do liceum, a że na kasę nie narzekał koleś w sklepie polecił mu Malaguti f15 firefox i to jest po prostu miazga. Wydał na niego 12 tysięcy. Widać, że to włoski skuter, bo zawieszenie ma idealne, peugeot ma to do siebie, że jest strasznie twardy, każdą koleinę na drodze czujesz, a w Maladze to poezja, tylko, że cena. Ja w tym roku poluję na ten model

To jest ukryta treść, proszę

Bo dojrzałem go na zakończenie sezonu, a teraz nie opłaca się kupować skuterów. Za 6k, nówka, za skuter sportowy myślę że się opłaca.

Marką Piaggio nigdy nie jeździłem, więc nie wypowiadam się

Do lansu - jak najbardziej ;]

Malaguti-Phantom-F12-R-50-AC-Tribal.jpg

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Nie baw się w tuningi. Jak bardzo chcesz to kup sobie jakiegoś Chińczyka pojeździj nim z tydzień a później na drodze będą ci odpadały wszystkie części poczynając od silnika. A jeśli chcesz żeby to jeździło to kup sobie to. Może nie pozorne ale będzie służyło (jeśli będziesz dbał) nawet do 2 dekad. Trochę tańsza Aprillia z carbonowym tłumikiem i stylowo oklejona markowymi naklejkami, a nie żadnymi podpórkami "Lambo" dołożysz jeszcze z 150zł na okulary Volvo i możesz wyrywać na nim laski.

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Widzę, że skuter chcesz kupić dla lansu, jak każdy nastolatek, a do czegoś takiego najlepszymi skuterami są Peugeot Speedfight(sam takiego mam i polecam), Yamaha Aerox i Aprilla SR z zajebistymi tylnymi światłami. To są skutery, gdzie za używane na dobrym stanie kupisz za 4 koła + wchodzisz na forum(nie mogę chyba podać) i szukasz sobie setu, którzy ludzie polecają, przy niektórych skuter od razu na koło leci.

Jak nie chcesz kombinować polecam firmę Malaguti, sam w tym roku chyba, będę zmieniał skuter i polecam, brat cioteczny, kiedy był w moim wieku(16 lat) kupował skuter żeby dojeżdżać do liceum, a że na kasę nie narzekał koleś w sklepie polecił mu Malaguti f15 firefox i to jest po prostu miazga. Wydał na niego 12 tysięcy. Widać, że to włoski skuter, bo zawieszenie ma idealne, peugeot ma to do siebie, że jest strasznie twardy, każdą koleinę na drodze czujesz, a w Maladze to poezja, tylko, że cena. Ja w tym roku poluję na ten model

To jest ukryta treść, proszę

Bo dojrzałem go na zakończenie sezonu, a teraz nie opłaca się kupować skuterów. Za 6k, nówka, za skuter sportowy myślę że się opłaca.

Marką Piaggio nigdy nie jeździłem, więc nie wypowiadam się

Do lansu - jak najbardziej ;]

Malaguti-Phantom-F12-R-50-AC-Tribal.jpg

No no ładny ;P

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(