Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To prawda??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ostatnio jak grałem to gościu z niezłym lvl i (widać było że nie głupio pisze) napisał że niedługo mają sprywatyzować całkowicie warrocka i że zapowiada sie jakieś dłuzsze czyszczenie servów . coś pisał że każdy kto opłaci wara to bd mógł grać nie wiem czy to prawda ale jak ktoś coś wie to prosiłbym o pomoć ;p

Opublikowano

Jest taka możliwość, bo K2 juz za duzo traci na hackerach! Coraz mniej osob kupuje juz prem ze względu na hackerów!

A ja szczerze cieszyłbym się z takiej wiadomości, czyli 0 hackerow!

Wiem ze to forum do hakow ale sorry tak było by naprawdę lepiej!

WORLD TRADE SERVICE

tibiaziom1.png

milusiaxdd.png

antyvisla.jpg

elo3457.png

cigarettepacket2.th.jpg

Opublikowano

Jak by był płatny to 0 hakerów <hura>. MOŻE premki by staniały i więcej osob by kupowało :) Ale najlepiej ze w koncu byłoby uczciwe granie ^_^

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
jak by takie cos weszlo, to napewno z 50% terazniejszych graczy by przestalo grac. czy im by to sie oplacalo,?? nie sadze,

Tylko że połowa z tej połowy ta hackerzy ;p ( Nie mówię tu o cichym hackowaniu tylko o superjumpach itp) A co do opłaty jak dla mnie było by ok. Servery by szybciej chodziły, aktualizacje i nowości byłyby chętniej wprowadzane... I by było super xDD

Tylko kiedy?

Opublikowano

najlepiej żeby dali warrock do kupienia w sklepach odrazu z retail tak jak to było kiedyś

Elo założylem swoje forum o tematyce Warrock są tam cheatsy, poradniki. bugi Link dam wam na priva bo nie chce dostać bana za reklamowanie forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...