Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ticket Support.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z pewna osoba w metin2.Jej nick to Naffy.mianowicie chcialem kupic od niego konto.Po 2 godzinnej tranzakcij myslalem ze mozna mu zaufac.Nalegal na zamiane wydawal mi sie zaufany.Okradl mnie na itemy wartosc ich nie byla tak duza ale zawsze cos.... Okradl mnie z slabego FMS +9 i naszyjnika 1 k pz.Teraz pytanie do was.Na screenach kture zrobilem podczas tranzakci nie bylo tego dokladnie widac lecz jest to wszystko ukazane dodam ze na screenach widac slady kamer moda.Przy nicku w najnowszym kamerze widac opcie zablokuj.Czy dostane bana? Czy jest jakis temat z obsluga supportu? I czy sa szanse ze ja odzyskam te itemy albo chociaz Winowajca zostanie ukarany.Z GÓRY POZDROWIENIA. PS.Jest to moj 1 temat nie znam sie jeszcze na prefixach i tego typu zeczach. Jesli ktos gra na Exandros RED i zna goscia o nicku Quario niech pisze pod GG 17266913 :)

Opublikowano

Raczej konta ani itemów nie odzyskasz..

Bo kontem handlowałeś i używałeś kamermoda.. Więc nie dość,że itemów nie zobaczysz to konta też..

Możesz próbować.. Ale wątpie

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

raczej już nic nie odzyszkasz wręcz stracisz konto przez kamer moda

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

A czy chociasz w jakis sposob da sie go ukarac.Macie jakis sposob na postraszenie nie wiem co kolwiek.Nie chodzi mi o items ale o sprawdiedliwosc. :)

Opublikowano

powiedz mu czy tam jej że jak nie odda to "Zedrzesz z niej ubrania i nasikasz na cycki" haha xD nie no nie odzyskasz a za kamer moda sporo dostaniesz bana :/ więc pozegnaj sie z itemkami:(

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...